megane 2'nin yerini alan daha sonra megane 4'ün piyasaya sürülmesiyle ortadan kalkan c segment sedan otomobildir.
devamını gör...
büyük araba görünümünde, şiş araba.
devamını gör...
gayet iyi arabadır. az yakar çok kaçar.ne kadar ekmek o kadar köfte arabasıdır.
devamını gör...
linea bir üst versiyon.
devamını gör...
privelege ını kullanıyorum. bi depoyla 1100 km yaparsın uslu çocuk olursan
devamını gör...
menzili düşük olmasına rağmen şehir içi kullanım için riske girip elektrikli modelinden bir tane almayı düşündüğüm araç. piyasanın en az yakan aracına sahibin şuan, evden işe işten eve yaşıyor sayılırım ve 1 depo benzin 2 hafta yetmiyor, aylık yakıt giderim 4-5 binlira arası oldu, aklım mantığım almıyor. bunu alıp 500 liraya halledeceğiz o işi nasipse.
devamını gör...
15 mart 2017 tarihinde bir filonun elinde 2 tane sıfır km manuel vites siyah icon modeli vardı. bir tanesini o dönemin parasıyla 70k'ya almıştık.
o günden bu yana bizim kahrımızı çekmektedir.
tam bir fiyat performans arabası. konfor konusunda da tatmin edici diyebilirim. tabi jetta, elantra ve cerato konforu yoktur ama yine de idealdir.
oldukça da geniş.
yakıt tüketimi konusunda sizi üzmez. taş çatlasa 5.5 litre yakar.
alınacaksa full modelleri alınmalı. bir de 110 beygirden aşağısına düşmeyin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"renault fluence" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim