çok pahalı olan bir kafa sözlük smokini.
büyüyünce kendime alacağım.
devamını gör...
almak için bir şey vermeye ihtiyacım olmayan özelliktir.
devamını gör...
o kadar pahalı olmasaydı alabileceğim şey.
devamını gör...
geçici bir zevk. 30 gün sürüyor sonuçta. geçici şeylere para harcamak bile beni sıkıyorken buna asla puan veremem. onun yerine rozet koleksiyonu yaparım. ama bakarsın ilerde puan zengini olmuşum ve onlineda ben yemyeşil duruyorum. olabilir mi? tekrar düşündüm de. yeşil değil de kırmızı yaparlarsa neden olmasın.
devamını gör...
alsam yine turuncu yapardım. win win.
devamını gör...
başka renk olsaydı düşünülebilirdi ama yeşil için o kadar puan... bilemiyorum altan.
devamını gör...
online listesi, profil ve mesajlaşma kısımlarında mahlasın, yeşil renkli olmasını sağlayan bu özelliği gözlerim her yerde arıyor ama henüz aktifleştiğini göremedim. ilk kim profiline uygulayacak merak ediyorum. geçici olması ve 5000 kullanilir karma puanı etmesi sanırım sıcak gelmiyor kimseye. eğer yeterli kullanılabilir karma puanım olsaydı kesin ilk ben alırdım. maksat şanım yürüsün.(swh)

edit: sayın iko sayesinde meja ve ivan’ın aldığını öğrendim. çok havalı, kıskandım.
devamını gör...
an itibarı ile kavuştuğum mahlas. gerçekten farklı bir hava katıyor. demek ki her ay 5000 karma puan bunun için vereceğiz.
devamını gör...
1 aylık geçici sözlük özelliğidir.
devamını gör...
sözlük yazarlarının farklı görünmesine sebep olan çok çok çok pahalı bir özelliktir. rivayete göre ilk olarak ıvanmılınskı satın almış kullanmış diyorlar.
devamını gör...
adamlara bak çin kerhanesi gibi nickleri var.
devamını gör...
pembe, açık mavi, mor gibi seçenekleri olsaydı seve seve 8bin kullanılabilir karmamı harcayabileceğim, yalnızca 30 gün süren, sözlüğün medarı iftiharı olan özellik.

ilk alan kişi kayıtlara göre ıvanmılınskı, ondan sonra meja hanımcığım geliyor. nasıl hissettirdiğini onlara sormamız lazım. yalnız şöyle bir şey var ve muhtemelen birçok kişi bu konuda hemfikiriz; yeşil fazla şey. şey işte. şunu bir mor yapın, ne bileyim renk seçimini kendimizin yapabileceği bir buton olsun ya da. tabii, turuncu, sarı ve lacivert olmasın. mor için de iko ile anlaşabiliriz sanırım.

iko lütfen çeşitli renkler, ne olursun, çeşit.
devamını gör...
buna o kadar para vereceğime gider moderatör olurum, hem renkli mahlası beleşe getiririm, hem de turuncu rengine sahip olurum.
zeki adamın hali başka oluyor tabi.
devamını gör...
kırmızısı olup olmadığını merak ettiğim kafa sözlük özelliği. bilgisi olan arkadaşlar bir portakal atarsa sevinirim.
edit: kırmızısı sadece modlarda varmış. şimdilik tek renk seçeneği yeşilmiş ve 1 aylıkmış.
devamını gör...
ayrıcalıklıyım hissini metaya dönüştüren renk şeysi.
madem yeşile bu kadar takmış insanlar, bizim oralardan bir fıkra ile yeşil olayını taçlandıralım.
temel dursuna sormuş. -ula dursun haçan fadimeyle evlenecağumda nereden bilecağum onun benden önce başkalarıyla yatmadiğunu?
dursun yanıtlamış. - kolayı var temel demiş. hau senin çükü boyaysun yeşule, hatun şaşurmazsa sorun yoktir.
yeşil severlere kolay gelsin.
devamını gör...
zaten renkli değil mi? sorusunu sorduran başlık.
devamını gör...
sırf yeşil diye almadığım mahlas rengi.

şöyle aslanağzı,ekru,fuşya, rose, somon, manolya, mor gibi mahlas renkleri olsa karma puana aldırış etmeden gözüm kapalı alırım.

yeşilin en çirkin tonuna 1 krş bile karma puan harcamam. sanki fosfor yeşili adidas çakması kapşonluyu yüksek ısı da makineye atmışlar da 100 kişinin arasında belli olacagin bir yeşilin tonu çıkmış ortaya. ıyk hiç güzel değil.

o yeşil tona o kadar karma puani vereceğinize kafa store 'da daha güzel ozellikler aktif edilebilir, bir sürü rozet alınabilir.
devamını gör...
renk seçeneği kısıtlı olduğu için almayacağım zımbırtı yavruağzı ya da fuşya olsa alırdım.
devamını gör...
ilgi çekmek için böyle şeylere gerek var mıydı dediğim ve ilk görüşte şaşırdığım mahlas.

mavi varsa istiyorum. yoldaşınkinden.
devamını gör...
alacak karma puana sahip olsam da şimdilik almayacağım şeydir. iki nedeni var birincisi bu kadar pahalı olmasına ne gerek var ikincisi sözlükte renkli mahlaslı yazarlara bazı yazarlarca gıcık olunması. neyse bir gün canım isterse alırım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"renkli mahlas" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim