en karanlık dönemimde karşıma çıktığı için kendimi şanslı hissettiğim insan.
devamını gör...
an gelip bir ekmeği bölüştüğüm, an gelip şık sofralarda tıka basa doyduğumdur. benim için kimsenin yapmadığını yapandır. anam, babam, abim, ablam, kardeşim, sevgilim, arkadaşım, yoldaşım olmuştur. canım sevgilimdir. çok seviyorumdur.
devamını gör...
her seferinde bulduğumu sandığım fakat bulamadığım insan. sanırım hiç bulamayacağım seni...
devamını gör...
insanların kendini kandırdığı bir olgudur. ruh eşi diye bir şey yoktur. ortak çıkarlar gerektiği kadar örtüşüyorsa, gereken netlik ve dürüstlük o ilişkide varsa oluyor bazı şeyler. üzgünüm hanımlar ve beyler..
devamını gör...
yok öyle bir şey kandırmayın insanları.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
(bkz: asla bulunacağına inanılmayan şeyler)
devamını gör...
yunan mitolojisinde tanrıların kralı, göklerin hakimi zeus'un yarattığı insanlar eskiden dört kollu, dört bacaklı, bir kafada iki ayrı yüze sahip, sırtlarından birbirlerine yapışmış şekilde ve her insan çift olarak yaşar şekildeymiş. bu insanlar çifter çifter mutlu şekilde yaşamlarını sürdürürken, keyiflerine düşkünlükten dolayı tanrıları zeus'a şükretmeyi unutunca zeus insanları uyarmış. kendisini unutan halka krallığına yakışan bir ceza vermek isteyen zeus, onların huzurunu toplamak için kolları sıvamış. bakanların gözlerini kör edecek kadar parlak olan bıçağıyla insanları ikiye bölen zeus (şimşeğiyle ayırdığı da söylenir), onların ruhlarını da ikiye bölmüş. artık her insandan iki tane varmış, yani birbirinin eşi olmayan ama birbirinin eşi olan parçalar her tarafa dağılmış. zeus insanları diğer parçalarından ayrı yaşamakla lanetlemiş ve böylelikle ömürleri boyunca ruh eşlerini aramaları için onları cezalandırmış. aynı zamanda zeus'un insanlığa hediyesi olarak bilinen ruh eşini arama olayı bu lanetle beraber günümüze kadar gelmiştir. yunan mitolojisinden gelen ruh eşi efsanesi dünyanın bir ucundaki ruh eşini bulma olasılığıyla, insanları bir arada tutarak bir çeşit düzen sağlamaktadır.
devamını gör...
biz daha doğmadan ruhlar anlaşma yapar ve o kişi reel hayatta karşımıza çıktığında bunu hatırlar ve ona doğru çekiliriz .hatta çinliler dediklerine göre herkesin elinde birer kırmızı ip ve onun bağlı olduğu bir kişi varmış zamanla kısalır veya uzarmış ama asla kopma ihtimali yokmuş o kimse mutlaka doğru zamanda ve yerde karşımıza çıkarmış.
buna inanıp inanmamak size kalmış bir şey tabiki

einstein’ın dediği gibi hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi"

seçim her zaman bizim

inançlar hayatımızı şekillendirir.biz kader sanarız yaşadıklarımızı oysa biz özgür irademizle izinli olduğumuz kadar seçeriz kaderimizi.
devamını gör...
olabilir mi öyle bir şey, lütfen olsun çünkü.
devamını gör...
ruh eşimiz öldüyse ruhsuz mu kalıyoruz nasıl oluyor acaba.
devamını gör...
bence ruh eşiniz ile illa bir romantik ilşkiniz olmak zorunda değil doğru bir arkadaşta ruh eşiniz olabilir aslında çok yanlış anlaşılan bir kavram
devamını gör...
insanın hayatı boyunca edindiği, en yakın arkadaşı. bu açıdan ruh eşini bulanlar, daha rahat yaşıyorlar ve sorunların üstesinden daha rahat gelebiliyorlar.
devamını gör...
ruh eşi ölünde ruhun bir dişil bir eril halde ikiye bölünerek başka bedenlerde hayat bulmasıdır. diğer yarınız sizden önce ölürse onun ruhu gene ikiye bölünür ve sizin yaşayan iki ruh eşiniz olur. ruh eşleri kadın ve erkek olarak ikiye bölündüğü için yaşayan iki ruh eşlerinizden biri kadın biri de erkektir. ikisi ile aynı döneme denk gelme olasılığınızda vardır . bu bölünme hem reenkarnasyonu hem de lgbti+ üyelerini sorgulayanların bir çok sorusuna cevap verir
devamını gör...
sadece bir tane olması imkansız olan insan.
ruh eşleri vardır. bir kişiyi ruh eşiniz olarak görebilirsiniz fakat işler yolunda gitmeyince aşka mı küsersiniz yoksa tekrar aşık mı olursunuz?
eğer sadece bir taneyse de daha önceden bulup kaybeden insanlara geçmiş olsun diyorum.
devamını gör...
olmayan eş. boyle bir sey yoktur. birbirlerini bir sureligine aynalayan sorunlu insanlar vardir.
devamını gör...
ilişkinin ilk 2 ayında karşı cins için kullanılan metafor.
devamını gör...
bunun için karşı cins olmasına gerek yok. düşüncelerinizi paylayabildiğiniz, size kendinizi iyi hissettiren, sizin iyiliğinize isteyen, kendinizi yakın gördüğünüz insandır
devamını gör...
kimsin sen aloooooooo.
devamını gör...
nerde lütfen söyleyin , ben göremiyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ruh eşi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim