dünya'da türklerden sonraki en troll millet.
devamını gör...
araplar ile beraber online oyunların nezih ortamını bozan slav topluluğu.

keşke sovyetler geri gelse de şu yabanilere bilgisayar oyunu steam counter strike falan yasaklansa... sırf bunun için isterim.

kadınları da sizin olsun arkadaş... ben bezdim. allah'ın belası counter strike'da ingilizce bilmeyen zır cahil gopniklerle kapışmaktan bıktım. size yemin ederim bunlarla turnuvadan çıkıp türk serverlarına falan girdiğimde ''ırmağının akışııınaaa'' diye başlayacaktım.

çok varoşlar abi çok... özellikle online oyunlarda uzak durun.
devamını gör...
çoğunluğu cahildir
devamını gör...
vodka severler. ingilizceyi iyi konuşamazlar. genellikle soğuk kanlı gözükürler, gülümseme konusunda cimrilerdir.
ha bi de slavlıkla kafayı bozmuş olanları var bunların, adidas giyip tüm gün hardbass dinledikleri söyleniyor. ulan bir insan topluluğu bu kadar mı tuhaf olur?
edit: bir kaç ay önce tanıştığım rus arkadaşım bana bu garip topluluğun geçmişlerinde kaldığını söyledi. 90'lardan sonra bitmişler. vay be.
devamını gör...
abd düşmanı ve bu düşmanlığın hakkını veren insanlar.
devamını gör...
aşırı sayko bir millet
devamını gör...
insan canına değer vermeyen tek amacı alkol almak olan halk. iyisi iyidir kötüsü de çok kötüdür. gopnik denen şahincilerden bolca bulunur.
devamını gör...
biraz asosyal bir millet olduklarını düşünüyorum. bir kaç tane arkadaşım var. ınstagramlarında fotoğraflarına en fazla 5 veya 10 beğeni geliyor. halbuki fotoğraf çekmeyi falan bizden iyi beceriyorlar. arkadaşları falan az diye düşünüyorum. aslında muhabbet edince bir sürü arkadaşları varmış gibi anlatıyorlar ama garip.
devamını gör...
yıllarca sıcak denizlere inme politikasında diye tarih derslerinde bize öğretilen millet. şimdi sıcak denizlere inip döviz bıraksınlar diye neredeyse kapılarında yatacağız.
devamını gör...

bildiğim kadarıyla yüzyıllar boyunca genelde çeşitli türk boylarının vasalı idiler. türklerden askerlik, at bakımı, devlet yönetimi gibi pek çek konu da pek çok şey öğrendiler ancak sonralı güç dengesi bozuldu ruslar gittikçe güçlenirken türklerin geneli gerilemekteydi zaten çogunu da zamanla yenio kendine bağladı. iyi kötü güçlü denebilecek tek türk rakipleri osmanlılardı. önceleri yenidiler de ancak osmanlılar da hızla gerilemekteydi ve daha sonra yapılan savaşların çoğunu kazandılar. yine de osmanlıların uyguladığı denge politikası nedeniyle istediklerininin tamamını gerçekleştiremediler.


uludağdaki hesabımdan alıntıdır.
devamını gör...
youtube reklamlarında bile ''antalya'' şehri için onlarca farklı gösterimler yapıyorlar.
işin kötüsü, iyisi ya da bilemem.
ruslar hiç olmadığı kadar fazla sayıda gelecekler yazın, üstelik sadece gidiş.
yeter artık gelmeyin, şehrimde 10 kişiden 20 si rusça konuşuyor, türk yok türk.
devamını gör...
ruslar hemen adapte olmuş ülkeye jdjdjd
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ruslar; slavların en köklü, kalabalık ve güçlü boyudur. tarihte önemli olaylara imza atmıştır.
devamını gör...
ruslar, zengin ve derin bir kültürel mirasa sahiptir. müzik, edebiyat, tiyatro, resim gibi sanat dallarında önemli eserler ve sanatçılar yetiştirmiştir. dostoyevski, tolstoy gibi yazarlar, çaykovski gibi besteciler ve kandinski gibi ressamlar, dünya sanat tarihinde önemli bir yere sahiptir.

rusça, dünya genelinde konuşulan en yaygın dillerden biridir ve çok sayıda kişi tarafından öğrenilmektedir. rusça, zengin bir tarih ve kültürel derinlik taşır.

rusya, dünya üzerindeki en geniş topraklara sahip ülkedir ve bu nedenle muazzam bir coğrafi çeşitlilik sunar. bu, doğal güzellikler, biyolojik çeşitlilik ve farklı iklim bölgeleri anlamında zenginlik demektir.

rus bilim insanları, tarih boyunca birçok alanda önemli keşifler ve buluşlar yapmıştır. özellikle uzay araştırmalarında ve havacılık alanında rusya, dünya çapında öncü bir konumdadır.

rus kültüründe misafirperverlik büyük önem taşır. misafirler sıcak karşılanır, geniş sofralar kurulur ve konukseverlik gösterilir.

rus halkı, zor zamanlarda birbirlerine destek olma ve dayanışma içinde olma geleneğine sahiptir. aile bağları ve arkadaşlık ilişkileri genellikle çok sağlamdır.

rus mutfağı, lezzetli ve doyurucu yemeklerle doludur. borsç, pelmeni, blini gibi geleneksel lezzetler, rusya'nın kültürel zenginliğini yansıtır.
devamını gör...
o zaman ver mehteri.

devamını gör...
ataları iskandinav ve türk kökenli olan slavlaşmış millet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ruslar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim