"ağırdan alıyor gökyüzü… güzellik çünkü, aceleye gelmez.. dallar, rüzgâra kapılmış; susuyor şehir. başlıyor tam orada hayat, usulca. yaşadığını, bir an durup göğe bakınca anlıyor insan. içimizde kıpırtı… belki bir şiirin ilk dizesi. bazı anlar var, hep ilk kez gibi. o anlarda işte, tutuluyor insan dallarına.. tutkuyla bakan gözler… şiir düşünen bir kalp… hayat, onlardan yana biraz..."

şahsına.. benden gelen
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şahsına" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim