kanımca şahsiyet, ezelden sonraki en iyi türk dizisi. haluk bilginer elini attığı her işte efsane performans ortaya koyuyor.
devamını gör...
ezel de şahsiyette gördüğüm en iyi diziler ama şahsiyet bir tık daha iyidir.
devamını gör...
bu maç çekişmeli olur.
devamını gör...
tartışılmaz ki şahsiyet. ödülü falan boşver sen ben izlerken ödül yoktu ortada. o kedi münir bey'in bile bir şahsiyeti vardı.
devamını gör...
tabiki şahsiyet
devamını gör...
kurtlar vadisi ilk 97 bölüm.*
devamını gör...
haluk bilginer'in başrol olduğu şahsiyet adı ile bilinen türk dizisi mi yoksa kenan imirzalıoğlu'nun başrolde olduğu türk dizisi olan ezel dizisimi tercihinizdir?
devamını gör...
birbiriyle alakasız iki dizinin anlamsız karşılaştırması
devamını gör...
ezel başka.
devamını gör...
farklı dönemlerin yapımları oldukları için kazananı olmayacağını düşündüğüm versus. ezel bence türk televizyon dizileri içerisinde kurtlar vadisi ve behzat ç. ile birlikte apayrı bir kulvarda. hatta her ne kadar behzat fanı olsam da, bence kurgu ve işleniş anlamında bir tık önde bile. * şahsiyet ise yerli internet dizileri arasında goat seviyesinde. şahsiyet'i tv'de izlesek muhtemelen daha fazla bölüm, daha fazla süreye yayılan niyeti iyi ama tadı bozuk bir yapım olurdu. ezel ise internet için fazla uzun. o yüzden her kral kendi tahtında otursun, bu dünya hepinize yeter denilecek bir karşılaştırmadır, kazananı yoktur.
devamını gör...
şahsiyet'in senaryosu bildiğim kadarıyla özgün. ezel, 200 yıl önce yazılmış, sıra ezel'e gelene kadar kaç defa filme çekilmiş monte kristo kontu adlı romandan uyarlanmış bir dizi. hikayenin daha iyi uyarlamaları var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şahsiyet vs ezel" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim