sürekli dinledikçe en sonunda dinleyemez hale gelmekle sonuçlanan eylem. minimum temas maksimum haz ilkesini kanıtlar nitelikte..
devamını gör...
kusana kadar dinlerim. bıkmam özlemek için biraz ara verip sonra yine yeniden kavuşurum sevdiceğime.
devamını gör...
bir süre sonra sıkılmakla sonuçlanacak eylemdir.
şarkının her zerresine ekmek bana bana dinler soğursunuz.
devamını gör...
aman diyim çok sevdiğiniz bir şarkıyı alarm sesi ya da zil sesi yapmayın.bir kaç gün sonra şarkıyı listeden kaldırasınız geliyor.
devamını gör...
şarkının iliğini, kemiğini, ruhunu neyi varsa hepsini sömürmektir. e haliyle kendisinden başka hiçbir şey kalmaz geriye. siz de sömürecek başka şarkılar ararsınız.
devamını gör...
bikana kadar dinlerim dinlerim dinlerim. en son bide calmaya calisirim calarim
hop repertuarima ekler dinletirim bende boyle bir psikopatim.
devamını gör...
öncelikle şarkıyı keşfederim daha sonra aşık olurum şarkıya. ve kusana kadar dinlerim. sonra da sıkılıp bir daha asla açmam o şarkıyı ama asla silmem telefonumdan. hep kalır müzik listemde.
devamını gör...
sanırım sıkça yaptığım aktivitedir. bazen aşırı mazoşist bir haz verse de, bazen sürekli sürekli dinleyince o şarkıyı bir daha dinleyememe sendromu olarak baş gösterir.. ciddi bir hastalıktır..
devamını gör...
sevdik bir kere
okunu çıkarana kadar dinlememiz lazım
devamını gör...
deli gibi sevdiğin şarkıyı sürekli dinleyip, bir zamandan sonra asla dinleyemeyecek hale gelmek..
devamını gör...
sevdiğin şarkıyı dinlersin, çok dinlersin yetmez alarm sesi yaparsın, bıkana kadar dinlersin ve sonra nolur ? bıkarsın. evet, kaç tane şarkıyı bu uğurda feda ettim. ama artık öğrendim, sindire sindire dinliyorum.
devamını gör...
sürekli dinleyip bir yerden sonra dinlerken mide bulantısı yapıyor
devamını gör...
*okunu çıkarana kadar dinledikten sonra bir kenara attığım ve 1,2 sene sonra tekrar dinlemeye başlayıp tekrar aşık olduğum şarkılar
devamını gör...
(bkz: neyim var ki)
devamını gör...
çok sevdiklerimi sürekli dinlerim ve sıkılmam hele ki sevdiğim şarkıcı veya grup ise uff asla bırakmam.
devamını gör...
çok da abartılmaması gereken eylemdir. sonra duyduğunuz zaman dayanamaz olursunuz o çok sevdiğiniz şarkıya. sevilen şeyler hemen tüketilmemelidir. duyulan sevgi ile sonunda hissettiğiniz nefret ve tiksinme duygusu doğru orantılıdır.
devamını gör...
durmadan dinlersin dinlersin sonra etkisini kaybetmeye başlar. çünkü azalan marjinal fayda kanuna uygun olan budur. maksimum faydaya ulaştıktan sonra fayda eğrisi eksiye düşer. ve rasyonel davrandığı iddia edilen insan fayda sağlamayan şeyden vazgeçer.
devamını gör...
bir süre sonra sözleri ezberlediğin gibi klipteki en ince detaylar bile hafızana işlenir. eğer iyi gğzel bir dönemde çok dinlemeye başladıysan ilerleyen günlerde de sana güzel şeyler hissettirir. yinede eninde sonunda eskisi kadar çok dinlemeyeceğini bilirsin. bu yüzden hunharca tüketilmemeli bazı şarkılar.
devamını gör...
tamamen takıntıdır,başka da izahı yoktur diyeceklerim bu kadar.
devamını gör...
beni çok mutlu eden bir eylemdir. çoğunluğun aksine hiç sıkılmam o şarkıyı dinlemekten, bir kere sardıysam yıllarca dinlerim yenilerini dinlemek istemem.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevdiğin şarkıyı çok dinlemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim