onu çok seviyorum fakat karantina falan derken yüz yüze gelipte açılacak zaman bulamadım ne yapmak gerek fikirlerinizi merakla bekliyorum dostlar
devamını gör...
arkadaş gibi yaklaş aga ilk önce. hani samimiyet oluşsun aranızda. hatta kanka olun o kadar samimi olun. sonra bam!

bu kardeşine sonra teşekkür edersin
devamını gör...
başkası olma, kendin ol.
devamını gör...
aptallıktır, bu duyguyu saklayıp kıza kanka rolü yapmaya çalışmak utanç vericidir.
devamını gör...
kişinin çekingen olmasından, karşısındaki kişiyi kaybedeceği düşüncesinden veya doğru zamanı bulamadığından kaynaklanan durumdur.

bir şeyi yapmadığına pişman olmaktansa yaptığına pişman olmak daha iyidir. doğru zaman hissedildiğinde duyguların çok da aşırıya gitmeden samimi bir şekilde açıklanması kişiyi rahata* erdirebilir. fakat pandemi zamanında birine açılmak veya sonrasında o ilişkiyi sürdürmek ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. eğer aranızdaki bağın ve iletişimin sağlam olduğunu düşünüyorsanız duygusal olduğunuz bir anda açılın gitsin yiaa, en azından içinizde kalmamış olur.
devamını gör...
"gerçeği söylemek, birini sevmenin en güzel yolu'' şeklinde bir söz duymuştum. söz çok güzel tabii ama pratikte öyle olmuyor.
devamını gör...
açılma,açılırsan kaybedersin diyeceğim durumdur. karşı tarafın size karşı hisleri yoksa araya uzunca bir mesafe girer. sonra kendi hislerinizin altında kalır boğulursunuz..
devamını gör...
düzenli olarak göremediğiniz yani ortak kesişim noktanızın bulunmadığı bir kadına açılmak intihara teşebbüstür.

bir kaç kız arkadaşa erkeklerin yazdığı mesajları görüyorum benimle paylaşmaları tabii hoş değil ama merak işte. genelde iş yerinden oluyor bu kişiler ve olay şu şekilde gelişiyor.

“okşan merhaba bilmem kaç zamandır aynı yerde çalışıyoruz ilk geldiğin zamandan beri senden hoşlanıyorum fakat sana bunu söyleyecek cesareti bulmam zaman aldı... buradaki zaman aldı kısmının tercümesi kızın sevgilisi vardı ayrıldığını duydu fırsat bu fırsat dedi... uzun lafın kısası senden hoşlanıyorum umarım beni yanlış anlamamışsındır. olumlu yada olumsuz cevabını bekliyorum “

yukarda gördüğünüz gibi bir şey yazacaksanız eğer o kızı şimdiden unutun en azından hala kendisine saygısı olan biri olarak kalırsınız. ben bu mesaja düşen kadın görmedim eğer size cevap veren varsa bilin ki o an en iyi alternatif siz olduğunuz için cevap vermiştir. bir alternatif olmayın dik durun. yazmasaydım pişman olacaktım diye de kendinizi kandırmayın.

muhabbetinizi daha iyi hale getirin mesela sevdiği hoşlandığı şeyleri öğrenip muhabbet biraz ilerlerse onu sevdiği bir şeyi yapmaya davet edin. atıyorum kız sergi falan seviyor olsun pazar günü şurada şu sergisi var ben bi göz atacağım gelmek istersen beni nerde bulacağını biliyorsun gibi. devamında kızı sergiye geliyor musun diye darlamayın o gelmek isterse sizi bulsun en sık yapılam hata budur.

arkadaş kanka ayağına yatmayın türk kadınları erkeklere bu yüzden güvenmiyor ona ilginizi dozunda da olsa belli edin ama sık boğaz etmeyin istisnasız her kadının sosyal medya hesapları 100 lerce erkekten gelen mal mal mesajlarla dolu onlardan biri olmayın. bir de en önemli olan hoşlandığınız kadına dünyadaki tek kadınmış gibi davranmayın kadınlar alternatifleri olan erkekler daha çekici bulur konuştuğunuz başka kadın olmasa bile ona bunu fark ettirmeyin. rekabet kadınların iç güdülerinde olan bir şey emin olun işinize yarayacak. kadınlar hipergamik canlılardır doğaları gereği elde edebilecekleri en iyi eş adayını ararlar. güçlü özgüvenli erkek imajı çizin. önemli bir diğer husus ısrarcı olmayın ısrar eden erkek kadın gözünde aciz erkektir aciz olmayın.

dip not: kadına şiddete hayır!
devamını gör...
içten içe yese de eninde sonunda hem sevdiğin kişi hem de onu ne kadar sevdiğini unuttuğun bir durum
devamını gör...
böyle bir sorun yaşıyorsanız size bir şey anlatayım;
yaş 14. 7 yıl deli gibi sevdiğim erkeğe açıldım. reddedeceğini biliyordum ve yıllarca kendimi reddedilmeye hazırlamıştım zaten. hiçbir şey olmadı. kendisi çok yakınım olduğu için sık sık görüyorum ve "iyy aptala bak" diyerek bakmıyor. çünkü doğru dürüst derdimi anlattım.
korkmayın. ezilip büzülmeden, açık açık.
kim ki o?
(gidip hiç muhabbetiniz olmayan birine açılmayın. arkadaş falan olun, hem öyle daha kolay olur açılma)
devamını gör...
açılma.
tabirim biraz ağır olabilir şimdiden kusura bakmayın. sebebini bilmiyorum ama insanlar kendisini köpek eden kişiye değer veriyor. sevginden çatlasan da patlasan da yapma. bunu yaparsan cepte görür, değer vermez.
devamını gör...
başkalarına imkân vermektir. konuşamıyorsan en azından bir yerlerden mesaj at, mektup yaz, not bırak. haydi neyi bekliyorsun?
devamını gör...
kanka ayağına yatacagina ayağına kurşun sık.
en yakın arkadaşlarımı hep böyle böyle kaybettim. mal mal kanka olup, yıllar sonra açılmaları kadar üzücü bir sey yok. bu tutumunuz karşınızdaki kişinin insanlara inancını kaybettiriyor.
git dürüstce açıl ve neyse sonuçlarına katlan. kimseyi kendinden igrendirme...
devamını gör...
ortadoğu'da yapılırsa rus ruletine dönecek eylem. özgüveni eksi sonsuza doğru taşır.
devamını gör...
her gün ölmektense bir kez ölmek iyidir, o yüzden ateşle dediğimdir.
john wick’in sırtında yazan dövmede de dediği gibi
“fortis fortuna adiuvat”.
devamını gör...
bilinçaltı reklamcılığı için tam da gelişine şut çekmelik başlık.
"omega 3 eksikliğine delalettir. kolay açılıyoruz." ;)
devamını gör...
içimde kalacağına havada kalsın felsefesiyle ilerlenildiği takdirde yaşam kalitesi artması sunan çözümlü sorundur.
devamını gör...
dünyanın en sızı veren işidir. ince ince yakmaya başlar gün geçtikçe artar da artar ve sonunda sevilen kişinin tamamen kaybedilmesi ile sonuçlanan durumdur:(
devamını gör...
ne hissediyorsanız onu söyleyin. yalan söylemeye hiç gerek yok.
devamını gör...
kırık ve bölük pörçük kalbimle beni kabul eder miydi ya da yalnız gözlerime eşlik edebilir miydi?
hiç sanmıyorum çünkü o kendi ışığı ile parlayan ve etrafında bir sürü kız bulunan bir çocuktu hep.
benim gibi birisinin sevgisi ona yetmezdi ki, sonunda pes ettim ve bitirdim içimde.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevilen kişiye açılamamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim