yılmaz erdoğan'ın organize işler sazan sarmalı filmini seyrederken yaptığımdır. açılsın sinemalar gene yapayım inşallah.
devamını gör...
seyircilerle beraber gülünüyorsa, gülünür geçilir, tek başınıza gülüyorsanız, yadırganır.
devamını gör...
mısır yemekten iyidir ya da cips çatır çutur haşır huşur... çocuk filmleri dışında yasaklansa keşke... şirketler para kazansın maksat size ne oluyor bu kadar meraklısınız yağ sürmeye ekmeklerine... sinekten zorla çıkardığımız yağı hem de...
devamını gör...
ne olacak canım insanlık hali hayat gülünce güzel
devamını gör...
gülmek normalde ossuran var kardeşim ya. durulmuyor.
devamını gör...
sinemada ses çıkartan herkesin olmayan beynini s**m. interstellar çok sevdiğim bir filmdir ve evimin yakınındaki avmde imax salonlarına uyarlanmış haliyle tekrar gösterime girdi. kendisi uzay filmidir. 59 tl para verdim ve salona girdim. adamların uzaydaki mutlak sessizliği seyirciye yansıtabilmek için milyon dolarlar harcadığı filmde önümdeki sığır yanındakiye fısıldaşıyor, biri mısır yiyor çıt çıt sesler sinir krizi geçirdim resmen.

gidin bergende, recep ivedikte diğer uyduruk filmlerde ne yapıyorsanız yapın zaten seyirci kitlesi bellidir böyle filmlerde ama ımdbde adaylığa oynayan kaliteli filmlerde kesin sesinizi.
devamını gör...
hohahahha diye olmadığı sürece problem yok, yoksa kiskiskis diye gülersin. ve antipatik durmaz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sinemada sesli gülmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim