bu nasıl yenir kusmadan acaba.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ne kadar temizlenirse temizlensin pislik tadi hic gitmiyor, yiyen varsa puuuu
devamını gör...
on numara beş yıldız modeldir, kral çardır.

piremsesler yulaflı kurabiyelerinizi az ötede avokadoya banabilirsiniz biz burada lezzet şöleninin doruklarında turlayacağız.
devamını gör...
şırdan yiyen, fil hortumu da kemirir.
devamını gör...
bumbarla birlikte en sevdiğim yemektir. vurdurmuyorum. sevmeyenlerin de zinhar vurdurduğunu sanmıyorum.

pandeminin başında prof. dr. karatay tarafından işkembeyle birlikte aşı niyetine önerilen leziz yemektir. 2-3 haftaya bir mutlaka yemeye çalışırım. memleketin her yerini pandemi boyunca maskesiz, dezenfektansız toplu taşıma araçlarıyla gezdim durdum. olabilecek en kalabalık mekanlarda bulundum. hiç hastalanmadım.
tütsülenmiş bağırsaklardan oluşan tayland, hint mutfağına tonla para döker översiniz. bizim milli yemeğimizi neden gömersiniz köftehorlarlar?

karatay hocayı itibarsızlaştırdılar. akıllarınca rezil ettiler. ama anlayın ki artık asıl rezil olanlar medikal dolandırıcıların hizmetkarı diğer hekimler. 3 maske fazla satmak için corona osuruktan da bulaşıyor diyenler. toplumun yüzde 60 ı aşı olunca pandemi bitecek diyenler.

haaaa sktrnnn!!!! diyorum hepsine.
devamını gör...
valla ne aktif ne pasif ne de degisken bir gay'lik sifatim olmadigindan eminim, kimseye de vurdurmuyorum ve bu nesneyi seviyorum. tercih meselesi.

sizin iciniz fesat, hayvanin bir parcasi iste.
devamını gör...
adana'mın meşhur sakatat yemeği. belki bir gün oturur yerim, sakatat pek sevmem ama bakalım.
devamını gör...
ağzının tadını bilmeyen burnunun bokunu yesin demiş büyüklerimiz.
devamını gör...
ağzının tadını bilen insan modelidir. önceden şırdana ben de ön yargı ile yaklaşırdım hatta şeklini bayağı bi eleştirirdim ama tadına bakınca tamamen buna karşı görüşüm çok değişti. mardin’e gitmiştim bir ara, arkadaşım bundan yedirmişti bana lakin tadı bir güzel geldi sormayın gitsin.

sakatat severiz hacı, ciğer böbrek dalak demeden gömeriz, bi kokoreçe alışamadım onu da bazıları aşırı baharatlı yapıyor ondan mütevellit mideme kramp giriyor resmen. güzel yapan olursa onu da yeriz. açık ve net.
devamını gör...
10 numaradır.bostanlı'da seyyar olarak satan emin abiye selam olsun.
devamını gör...
işkembeye sarılmış iç pilav seven, garipsenen, yıpratılan insan modeli. işkembe sevmeyenlerin sevmemesi çok normaldir. sıcakken hatta çok çok sıcakken daha lezzetli...

açıkçası benim de sevdiğim bir tattır. yakıştıramıyorlar, orasını da ayrı anlamıyorum. evet dışarıda tüketemiyorum. yahut çatal bıçakla tüketiyorum, o da bana özgü bir özellik ama seviyorum. bununla da yargılanacaksak ne yapalım... işkembe, şırdan, kokoreç, mumbar, dalak, böbrek, kelle, paça, hatta çok sıcaksa barbeküde kalp.... ben seviyorum. sevmeyeni de eleştirmemeye davet ediyorum. tabi bu ne kadar mümkünse....
devamını gör...
sanırım bu başlığa hiç kadın yazar yazmamış. bir kadın olarak yazmak istiyorum ben.

arkadaşlar manyak mısınız bu kadar güzel bir şeyi yememek için ya vegan/vejetaryen olmak gerek ya da gerçek anlamda aklını yitirmek. bayıla ayıla yediğiniz etin tarladan çıktığını mı sanıyorsunuz? ağzımdan akan suya hakim olmam şu andan itibaren imkansız olduğundan girdiyi burada sonlandırıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şırdan yiyen insan modeli" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim