sadece köpek sevip diğer tüm canlılardan nefret eden ittapalar yüzünden, dünyanın en faydalı hayvanı olan güzel kedilerin sayısının azalmasıdır. geçen seneye kadar semtimde onlarca kedi görüyordum. sonra semte sokak itleri dadandı. o güzel kedilerin hepsi kayboldu gitti ortalıktan. şimdi bir tane kedi göremiyorum sokaklarda. türkiye çapında artan fare sayısı bilgileri de kulağıma geliyor. zira fare gibi bir lanetten bizleri koruyan o güzeller güzeli kediler, bizlere tek bir yararı olmayan ama bolca zararı olan köpekler tarafından paramparça ediliyor. köpek popülasyonu doğal dengeyi bozacak kadar arttı. doğanın o güzel hayvanları kuşlar, tilkiler, yaban domuzları, ceylanlar yaban hayatında itler tarafından paramparça ediliyor, şehirde kedilere yapılanlar dışında.
evinize kol kadar fareler dadanırsa ki göreceksiniz bir gün kesinlikle olacak; bunun sorumlusu ittaparlar ve itlerdir bilin istedim!
işin daha da beteri, bu hastalıklı beyin özürlü zihniyet fareleri de koruyor şuna bak! youtube.com/shorts/adbFK7kt...
devamını gör...
hepsi bizim evde kalıyor, o yüzden azalmıştır.*
devamını gör...
yıldız tilbe'nin attığı tweetlerden dolayı olabilir. yıldız tilbe'nin tweetlerini görenler sokağa zehirli et dağıttıysa eğer kediler de yemiş ve bir köşede zehirlenmiş olabilirler.
devamını gör...
ucuza döner, tantuni yerken keyfin yerinde oluyor ama!
devamını gör...
benim yaşadığım yerde çok sayıda kedi var. hatta geçen gebe bir kediye iki dükkan arasındaki boşlukta yer yaptı. anında kendisine ait olduğunu anladı adi şerefsiz. gitti yerleşti. yuvanın arkasında bir delik var, biz görmediğimiz bir zamanda önden bir it gelirse kaçsın diye açıldı. gerçi ön taraf bir itin giremeyeceği büyüklükte. ama korkudan oradan kaçmaya kalkar. neden kedi sayımız fazla? çünkü birkaç beyin iltihaplı ittaparın sokak köşelerine it maması dökerek it toplama gayretlerine rağmen hem belediye topluyor itleri, hem de vatandaş kendi başının çaresine baktığı zaman kafasını başka yana çeviriyor.
o kadar kediye rağmen kuşlarımız da var. arap bülbülümüz bile var. bahar sabahları şarkı söylüyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sokak kedilerinin sayısının giderek azalması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim