halk olarak sosyal deneyde gibiyiz. sanki sabrımız sınanıyor. 14 aydır mantıksızlık silsilesi kararlara bakınca... kafe,avm, sinema vs kapansın.birkaç ay sonra açılsın , sonra yine kapansın. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü bir ara hep yasak sonra belli saatler izinli sonra yine yasak. hafta içi geceden sabaha yasak, olmadı saati 7'den 5 yapalım,olmadı hafta sonunu da yapalım. kısmi,tam kapama.okul,kafe vs sürekli aç,kapa,saat değiştir,yasak bindir. daha tam kapanma olmadan dolmuştaydım. bir amca dedi ki yaşlılara saat kaça kadar izin vardı? adam haklı sürekli saat değiştir,yasak bir var bir yok.insanların kafası karıştı. 5'te yasak var güya. ben koştur koştur 5'te eve girerken dışarıya yeni çıkan insanlar görüyorum. 8 'e kadar dışarıda araba ile geziliyor. toplu olarak çıkılıyor. sonra biri tek başına yürüyüş yapsa ceza yiyor. aşı olmadıktan sonra aç kapa ve tam kapanmanın yararı olmayacak. zengin ya da turist değilsen her şey yasak. korkuyorum yakında markete sadece tek ayak üstünde gideceksiniz diye karar çıkacak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sosyal deneyde miyiz sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim