bir lanettir.seneler de geçse sadece bir defa görülen ve konuşulan insanın tipi konuşması , konuşulan konu hiçbir zaman unutulmaz.
devamını gör...
bu sadece bende oluyor sanıyordum. yalnız değilmişim.
devamını gör...
hiç sevmediğim bi özellik ya mesela o gün hangi kıyafeti giyinmişsin veya bana anlattığın -eminim bana anlattığını bile hatırlamadığın- anını ben neden hatırlıyorum. ironiktir asla unutmamam gereken şeyleriyse unutuyorum.
devamını gör...
detaylara önem vermek ve unutmamak işimin bir parçası olduğu için hayatımın bir parçası da olmuştur.
devamını gör...
unutmam. ve bir iddiam vardır, efendim lütfen kendini beğenmişlik olarak algılamayın. ben unutulmam. bir defa oturduğum insanda dahi öyle bir iz bırakırım ki, unutamazlar. peki buna nasıl eminim? çünkü geri dönüşler alıyorum. yıllar yıllar sonra bile.

bir sevdiğim arkadaşım var, kardeşim. sağolsun beni ziyarete gelmişti, biz onunla bir forumda tanışmış, aklımız ve güldürü konusunda aynı kafada olduğumuz için arkadaş olmuştuk. şimdi beni istanbul'a bekliyor artık. sıra bendeymiş. haklı. "ben de geleceğim" demiştim. sözümde geç olsa dahi dururum.

şimdiki istanbul'u hiç sevmiyorum lakin gideceğim bir ara.

insanlara dair şeyler unutulur mu yahu? sevdiğin insan unutulur mu? yaşadıkların unutulur mu?

keşke unutsaydım birçok şeyi. unutmaya unutmaya bu hale geldim ya zaten...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ya bu cok sacma bi olay. tamam hadi sevdigim insanlari anlarim. onlarin ayak seslerini bile unutmamayi anlarim. ama artik hayatimizda olmayan sadece bi sure tanisikligimizin oldugu insanlarla ilgili seyleri neden unutmuyoruz?? kimisi bunu hak etmiyo bile ustelik. zihinle alakali bi olay sanirim ya da anlam yuklemelerimizle ilgili. simdi onemi olmasa bile o insanin zamaninda ona yukledigimiz deger alip beynimize isliyor bunu. hassas kalpli olmakla birlikte hassas beyinli olmakta bi o kadar zor bu devirde
devamını gör...
korkutucu bir şeydir. ben çok fazla detay hatırlamadığım için karşımdaki insan tersine her şeyi hatırlıyorsa hafiften bir tırsarım.
devamını gör...
hiçbir şeyi unutmazsın ama adını unutursun, işte o çok tuhaf.
devamını gör...
işte bu hiçbir detayı unutmayan insanlardan biri de benim... yolda veya herhangi bir yerde tanıştığım, herhangi bir insanın, herhangi bir detayını unutmuyorum. o insan belki de beni o an unutmuş olabilir. ama ben katiyen unutmam. beynimin içinde seneler önce sadece birkaç kez gördüğüm insanlar hakkında milyonlarca (fazla sallamayayım) ama binlerce bilgi akışı devamlı dönüp dönüp duruyor.
devamını gör...
sinsi gold digger işi. yeri ve zamanı geldiğinde arkadan da vurur varını yoğunu da yer o insanın bu sinsiler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tanışılan insanlara dair hiçbir detayı unutmamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim