bir rivayete göre geleceği yazdığı söyleniyor.
devamını gör...
tarot, ortaçağ'ın sonlarına doğru ortaya çıkmış, 78 karttan oluşan bir oyun kartı destesidir. zamanla psikolojik destek amaçlı olarak kullanılmaya başlamış ve günümüzde kehanet ve fal ile güncelliğini korumuştur.kartları ile korkutucu yorumlayıcısıyla gizemli bir hâl alır.
devamını gör...
tarot, son bir senedir hayatıma giren sembollerle bilinçaltı okuma yöntemidir. astroloji tabanlı tarot eğitimi aldıktan sonra danışmanlık vermeye başladım.
tarot asla fal değildir, gelecekten haber vermez. kişiye öğrenmek istediği konular ile ilgili potansiyelleri gösterir. kendi içinde yüzleşemediği, görmezden geldiği şeyler tarot sembolleriyle gün yüzüne çıkar. kartlar "evet" ya da "hayır" gibi fal sorularına cevap vermez. yani onlara "bu sene evlenecek miyim?" gibi sorular soramazsınız. sadece evlenmek ile ilgili -belki de kendi önünüze koyduğunuz- engelleri ya da fırsatları, böyle bir yola girmek için nelerin mümkün olabileceğini görürsünüz.
devamını gör...
baktığım zaman bütün enerjimi sömüren fakat hiç tanımadığım insanlarda daha keskin şeyler gördüğüm fal çeşidi. eğlenceli, fakat gerçek değil. yine de bakıyorum çünkü mutlu olmak için bu dünyadayım.
devamını gör...
belli açılımları kullandığınızda harbiden geleceği de görebildiğiniz bir türdür bakması da baktırması da eğlencelidir özellikle şu an hakkımda ne düşünüyor vs diye sorduğunuz soruların cevabını çok net verir
devamını gör...
cinci hocaya gidenle buna inanan arasında hiçbir fark yok.
(bkz: ahmak avuntusu)
devamını gör...
1 senedir aktif olarak yorumlamasını yapıyorum. tarot,bir fal değil,kehanet çeşitidir. eğer gerçekten odaklanırsanız size gelecekten ciddi haberler verebilir. başta gördükleriniz çıktığında sizi ürkütse de sonradan gurur verici bir durum oluşuyor. kötü bir şey gördüğümde insanlara söylerken eğilip bükülüyorum çoğu zaman ancak tarot size gelecekten haberler verdiği için bu bilgiler doğrultusunda o kötü olayı değiştirme şansına sahip olabiliyorsunuz. eğer aileniz dindar veya çok fazla hacı hoca bulunduruyorsa size tarot bakılamaz,bakılsa da eksik bilgi verir. tarot kartlarının içinde cin yoktur evet ama bakarken boyutsal sınırlarda olabilirsiniz. kesinlikle ama kesinlikle şakaya alınacak bir şey değildir. eğlencesine bakılan/baktırılan bir şey de değildir. her yorumcunun kartları yorumlayışı veya kartlarım geliş/açılış biçimi kartlara farklı anlamlar katar. belirli bir süre sonra kartlarınızla aranızda ciddi bağlar oluştuğunu hissedeceksiniz.
devamını gör...
hala öğrenmeye çalıştığım şeydir. o kadar çok kart ve anlam var ki insanın kafası karışıyor. pratik yapmak lazım. tarot bakabilen seçilmiş insanlara saygım sonsuz.
devamını gör...
kehanet aracıdır.
bu arada tarota ya da astrolojiye inanmayanlar neden sürekli bunu belirtme ihtiyacı duyarlar sizce? islam başlığına girip "y****ğum gibi din" yazıp çıkan insan gerginliği var üstlerinde gibi görünüyorlar hep bana.
tamam senin doğruların tek gerçek sshh tamam sakin. en zeki sensin. doğru yol seninki. tek hakikat var onu da siz gördünüz, hepimiz sadece atomuz tamam. bişi demedik ya.
devamını gör...
kader ağlarını örmüş olsa da olmasa da beynin de ağlar ördüğü unutulmamalı. bu anlamda bilinçaltınızı okuyabilmeniz için güzel bir araçtır.
adaçayı veya mum yakmakmayı unutmayın ki modunuz düşmesin. çoğumuzun ataları şamandı. sarılasım gelen nadir gelenekler bunlar.
devamını gör...
taroloji alanının çalışma konusudur, tarot kartlarının tarihsel, kültürel, ve ezoterik yanlarıyla ilgilenir. çoğu insanın tarot falcılığı, konuyla alakalı az çok bilgisi olan kişilerin de tarot yorumculuğu adıyla bildikleri eylemler bütünü ezoterik taroloji'nin kapsamındadır. "ezoterik" ibaresi, görünen plandaki verileri inceleyerek arkasında saklı olan anlamları yorumlama amacını ifade eder. bu amaç doğrultusunda kullanılan 5 farklı tarolojik ekol bulunur, bu ekoller sırasıyla; psişik, entüvitif, astrolojik, hibrit, ve psikolojik ekollerdir. tüm tarolojik ekoller, tarot kartlarının ezoterik kullanımına dair tarih boyunca geliştirilmiş farklı tekniklerdir. bu yüzden tarot kartları kimileri için bir fal, kimileri için bir kehanet aracı, kimileri için bir öngörü metodudur. benim şahsen uygulayıcısı olduğum psikoloji tabanlı tarot ekolünde, tarot kartları bizim için insan ruhsallığını anlamak, kendi gerçek istek, ihtiyaç ve zayıflıklarımızı keşfedip kabul ederek benliğimizin farklı katmanlarıyla sağlıklı bir ilişki dinamiği inşa etmek amacıyla kullandığımız pratik bir araçtır.
devamını gör...
umut etmek için başvurduğumuz şey
devamını gör...
kişinin bilinçaltını okuyan ve ne yapması durumunda ne yaşanacağı hakkında bilgi veren bir kehanet aracıdır. ben de bakıyorum. her seferinde kartlar birbirleriyle öyle uyumlu, öyle bağlantılı geliyor ki şaşırıp kalıyorum nasıl bu kadar isabetli olabilir diye. bilmiyorum ya, baya güzel olay bence.
devamını gör...
cahil tiplerin geleceği görmeye çalıştığı batıl inançlara dayalı kart falı.
devamını gör...
tam 1 saçmalıktır.
sozo golocokton hobor voror. he yavrum he.
devamını gör...
oyun kartları. bunlarla fala da bakılıyor. şu başlıkta, şu saçmalığı savunanlarla aynı gezegende yaşıyorum. utanç verici bir şey bu.
devamını gör...
bir çeşit enerji okuma yöntemidir.
devamını gör...
fal değil, bir kehanettir. kendime asla tarot bakmam ama tarot bakarak para kazanıyorum.
ilgilenenler dm fhurhgthjg.
devamını gör...
iki yılı aşkın süredir aktif olarak tarot kartı okuyuculuğu yapıyorum. hemen hemen her kartın ne anlama geldiğini bilmekle beraber bu konuda kendime güvenim çok. birçok inanmayan insanı, safsata bunlar diyenleri söyledikleriyle şoka uğratmış biri olarak kimsenin bu konularda çok da net konuşmasını tavsiye etmem. son zamanlarda çok fazla youtube'da, instagram reels'te tarot açılımı görüyorum -"aklımdaki kişi benim hakkımda ne düşünüyor?" vs vs- bunlara inanmayın arkadaşlar. tarot kişiseldir. bu tür şeylerde etkileşimi arttırmak için çok genel şeyler söylüyorlar. tarot bu değildir.
-not: baktırmak isteyen olursa bana ulaşabilir. hayatınız hakkında merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olmak isterim-
devamını gör...
inanmasam da bakıyorum, moralim bozuk olduğu zamanlarda tütsüyle temizliyorum karıştırıyorum. yakın arkadaşlarıma ve arada kendime de bakıyorum
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tarot" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim