çok gizli yapılanmaların istediği yeni dünya düzeni.
devamını gör...
olsunda kurtulalım ulan bu yaşantıdan
devamını gör...
(bkz: zeitgeist)(bkz: venus project)
devamını gör...
bazı komplo teorilerine sahte bir uzaylı istilasına karşı birlik olmak yalanıyla başlayacak süreç sonlandığında dünyaya hakim olacak düzen.
devamını gör...
(bkz: yeni dünya düzeni)
devamını gör...
-- biz masada mıyız??
-- bizim olmadığımız masa yok.
devamını gör...
başına şahsımı geçirirsek 3 günde ekonomisi 3 katina çıkar.
devamını gör...
şahsımın dış mihrak bulamamasından dolayı histeri krizi geçirmesine sebep olacaktır.
devamını gör...
inanmayın böyle şeylere. çünkü sizin inancınızdan besleniyor. proce'den öteye gitmez bu işler.
devamını gör...
büyük iskender'in projesidir. komutanlarını ve askerlerini feth ettiği ülkelerdeki kadınlarla evlendirmiş ve böylece karma bir soy yaratma amacı gütmüştür. bu düşüncenin alt yapısı stoa felsefesiyle birlikte imparatorluk anlayışının da temelini oluşturmuştur. zira romalılar ve roma'nın bir nevi devamı olarak kendini gören osmanlılar bu hayalin peşine düşmüştür. osmanlı'nın kendini cihan imparatorluğu olarak tanımlaması bu idealin bir ürünüdür.
devamını gör...
bastırılamaz isyanlara sebep olur. yok öyle bir dünya. ancak kültür emperyalizmini çok iyi uyguluyorlar.
devamını gör...
şu günlerde çok hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalıştıkları proje maalesef.

yıllar önce şunları yazmıştım:

emre1974tr.blogspot.com/201...
devamını gör...
böyle bir plan olmadığından eminim çünkü u.a sisteme etki edebilecek aktörler bunun günümüz şartlarında imkansızın da ötesinde olduğunu bilecek kadar dünyadan haberdardır. insan doğası gereği kendi gibi olanlarla örgütlenir ve bir kalkan oluşturur. aslında dünya savaşlarından adıyaman'daki aşiret kavgalarına kadar her çatışma durumunun asıl nedeni insanın kendisi gibi olanlarla örgütlenme güdüsünden kaynaklanır. örgütlenmeyi bir yaşam biçimi haline getiren insan doğal olarak bu örgütün çıkarını gözetir, dağılmaması için çabalar ve hakim olması için savaşır. vatana, takıma, arkadaş grubuna, aileye ihanet bu yüzden böylesine büyük bir ahlaki ve hukuksal yargılanmayı beraberinde getirir.

tek dünya devleti meselesine gelince; 21. yüzyılın insanı devletler bazında çok büyük aidiyetleri benimseyebilmiş olsa da henüz çok ilkel. dünyanın tüm insanlarıyla birlik olup tek bayrak altında yaşamanın her kesim için kabul edilemez olmasının yanında böyle bir girişimde güven sorunu asla aşılamaz. ben çok isterdim bunun gerçekleşmesini ve bir dünya vatandaşı olmayı ama sürülerimize çok bağlıyız. dağılmasını, başka bir sürüyle birleşmesini kabul edemiyoruz.
devamını gör...
tek devlet tek millet
devamını gör...
hee aynen başkenti de bizim köy olacakmış. yersen.
devamını gör...
bir zamanlar viyadük ayaklarına, bilumum boş duvara hazır kalıpla yazılan dto(dünya türk olsun) yazılarını aklıma getiren başlık.

ideolojik olarak ile komünizmin son aşamasında insanların ideolojiyi içselleştirmesiyle önce devlet mekanizması ardından da sınırlar ortadan kalkar. o da bu başlıktaki konunun bir benzeri olabilir.
devamını gör...
(bkz: sscb)
devamını gör...
sürekli büyük resim görmekten sıkıldım ben artık google görsellerde küçük resimlere bakacağım.
hayatınızda hiç tarih okumadınız mı? büyük imparatorluklar daima çöker, insanlığın tabiatına aykırı olan bu şeye nasıl inanıyorlar merak ediyorum.
devamını gör...
tüm insanlığın beynine implant takılarak alt yapısı hazırlanacaktır. klaus schwab bundan, " beyin dalgalarınızı ölçüyoruz" diye bahsetmiştir. topluma deniliyor, genel bir testten geçiyoruz muhtemelen.
devamını gör...
başkanlığına kimin çökeceğini tahmin ediyorsunuzdur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tek dünya devleti projesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim