gayet guzeldir, alt tarafi burnu degismis

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

al sana filiz akinin estetiksiz hali

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
estetistikli ya da estetiksiz.

hala güzel değil.
devamını gör...
güzel, güzeldir. estetiklidir ya da estetiksizdir. sonuç olarak, güzeldir.
her estetik yaptıran güzelleşiyor diye bir şey söz konusu değildir bence. ilk giride örnek verilen iki kadın da, estetikle olabilecekleri en iyi görüntüyü elde etmişler. dolayısı ile güzeller.
ben şu mantığı anlayamıyorum...
bir kadın güzelliği ile anılınca neden estetik geçmişine atıfta bulunuluyor?
sonuçta kadından bahsederken aklındaki görüntü, genellikle estetikten sonraki görüntüsü. niye sürekli bir deşifre gereği duyuluyor?
kıyaslar filan da çok saçma geliyor bana. insanı güzel yapan şeylerin bütününe bakınca aslında kendine has olan detaylar onu güzelleştiriyor, simetriden ya da şekilden ziyade.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türkan şoray'ın estetiksiz hali" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim