her türk ailesinin 1990-2010 yılları arası, kumandaların sıhhati için bu yola başvurduğu tuhaf dönem.
devamını gör...
ülkede kumandanın bile bulunmadığı dönemlerde, cihazın ömrünü uzatmak maksatlı olan uygulama. türkiye nerelerden nerelere geldi be..
devamını gör...
kumanda zamanında çok pahalı olduğu için gayet hak verdiğim eylem. bizim evde birkaç yıldır kaplanmıyor fakat her 3 ayda bir kumanda değiştiriyoruz.
devamını gör...
bu dönemlerden ,daha karanlık dönemler olduğunu hatırlatan başlık.
devamını gör...
önceleri çorap poşeti kullanılırdı, sonra gelişen naylon teknolojisiyle birlikte streç filme geçildi. sonra da saç kurutma makinesi ile streç film kaplanan kumanda itinayla mumyalanarak işlem tamamlanıyor.
devamını gör...
her elektronik eşyanın çok pahalı ve kıymetli olduğu dönemdir. yedeğinin olmadığı olsa bile çok pahalı olduğundan, elde bulunan değerli cihazların mümkün olduğunca uzun hizmet vermesi için uğraşılan bir dönemdir.

denge çok önemli. belki eskiden aşırı korumacıydı insanlar. yokluk vardı. yaşayan bilir. sonra bolluk geldi ve yeni doğanlar bolluk içinde doğduğundan yoklukta yaşanlarla empati kuramadılar. şimdi ise yine bir yoklu dönemine girer miyiz?
devamını gör...
karanlıkta yaşadığımı öğrendim.

tabi sizin komşu çocuğunuz olmayabilir. bizimkiler biraz hızlı.
devamını gör...
kirlenmesin ve pil düşmesin diye yapılan dönem.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tv kumandasının streç filmle kaplandığı karanlık dönem" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim