sarhoş olmayı hava atılacak bir şey olarak gördüklerini düşündüğümüz tiplerdir. her şeyi abarttıkları gibi bunu da abartırlar.

üç birayla sarhoş olunmaz oğlum. yemeyin bizi.

içki bardağı fotosu, içki şişesi paylaşırlar. şimdi bana da sinirlenecekler ama olsun, içimde kalacağına söylemiş olayım.
hodri meydan. ahahaha.
devamını gör...
üçe kalmam ben.. neredeyse hiç içki kullanmadığım için toleransım yerlerdedir..

arkadaş, bak şu yaşta adamım, birinizle oturur içersem bana ev kızı muamelesi yapın.. içince asla sapıtmam, eskiden kalma tecrübeliyimdir ama ağzıma içki sürmediğim için ilk biranın sonlarına doğru bende çakırkeyiflik emareleri görünmeye başlar.
devamını gör...
olsa güzel olurdu ekonomik
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"üç bira içince sarhoş oldum havalarına bürünen yazar tipi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim