unutmak istediğin kişiyi neden unutmak istediğini bilememek
başlık "bay panda" tarafından 10.01.2024 21:16 tarihinde açılmıştır.
1.
çok rahatsız edici, vicdan azabı yaratan durum. hem özlüyorum, hemde yazıp devam ettirmek istemiyorum ama bunun nedenini bilmiyorum. bana çok iyi geliyor, hoşlanıyorum da ama nedense kaçıyorum, yazmıyorum. belki imkansız geliyordur bazı durumlar yada ben bazı şeyleri kaldıracak seviyede değilim bilmiyorum, kendime bile izah edemediğim için ona yada bir başkasına hiç izah edemiyorum. bu takımda bile izah edemiyorum duygularımı.
devamını gör...
2.
anlattığınız duygudurum bir korku arkadaşım. oluşacak ilişkinin tarafı olmaktan korkuyorsunuz. kaçışlarınız, ilişkiye dönmesi halinden bir kaçış. böylelikle ondan taraflığınızı gizlemiş olduğunuzu düşünüyorsunuz. oysa siz, kafanızda tarafsınız.. hem olmadığınızı/istemediğinizi karşıya söylemekten korkuyor bitiremiyorsunuz, hem aslında olmasını istiyor ama yine karşıya da bildirmekten korkuyorsunuz. sizi rahatsız eden gerilim bu. ama, bilin ki, kendinize itiraf edip üzerine yürüyemediğiniz korkuları yenemezsiniz.
devamını gör...
3.
allah'a şükür 32 yaşımdayım, kimseyi unutmak istemedim. kadın erkek fark etmez, ben seni unutmak için sevmedim.
kimsenin de verdiği hüzne, bir gün öf demedim. aklım, ruhum, bedenimle aynı gün gitsin. böyle olsun ki, ben kimseyi unutmayayım.
kimsenin de verdiği hüzne, bir gün öf demedim. aklım, ruhum, bedenimle aynı gün gitsin. böyle olsun ki, ben kimseyi unutmayayım.
devamını gör...
4.
ask karmasasi yasamaktir. evet.
devamını gör...