heidegger, camus, sartre gibi nice koçyiğidin kemiklerini sızlatan eylem.

yabancı ve bulantı az biraz da özgürlüğün yolları okuduysanız rahatlıkla yapabileceğiniz bir eylem türü. açlık grevi kadar etkili, inanın bana.

benim için hepsi bir, ha şimdi ölmüşüm ha 50 sene sonra, bana göre cehennem diğerleridir bebeğim, yer altında yaşıyorum ben karanlık rüyalar görüyorum gibi afilli cümlelerle karşınızda duran kızın 'bunda her yol var galiba' diyerek gardını kolaylıkla düşürebiliyorsunuz.

-- o sırada mezarda ---

bütün varoluşçu düşünürler bu elim sahnenin hüznünü yaşıyor. i.neye bak bizim yemeyi beceremediğimiz ekmeyi nasıl da hatur hutur yiyor diyip bir başka varoluş sancısına saplanıyor..

-- o sırada mezarda ---

gökyüzü çığlıklarımızla dolu. alışkanlıklar duyarsızlaştırıyor insanları kızlar.. iki kuru gürültüye, bir edebiye hemen bacakları açmayalım derim ben.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"varoluş sancısı ayağına hatun ayıklamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim