lolde orman kasarken dinlenecek guns n roses parcası.
devamını gör...
axl'ın* "i wanna hear you scream" dedikten sonra ahlaması ve "şanananana" bölümü güldüren, "you know where you are? you're in the jungle, baby! you're gonna die!" kısmı düşündüren amerika'nın ünlülere verebilecekleri ve verdiklerini anlatan guns n' roses şarkısı.
devamını gör...
axl otobüsten indiğinde slash kesekağıdından viski çekmektedir.
devamını gör...
o adamın inlemeleri yüzünden dinleyemediğim ama bir o kadar da sevdiğim bir şarkıdır.
devamını gör...
hatıladığım kadarıyla hikayesi axl kafası iyi bir şekilde yola çıkıp yürümeye başlıyor . amaç new york'a ulaşmak.bir süre sonra orman kenarında otostop çekmeye başlıyor . o sırada arabaya yanından geçen siyahi bir adam yavaşlayarak şunları söylüyor .'do you know where you are? you're in the jungle baby. you're gonna die!'
devamını gör...
guns n' roses efsanesi bu şarkıyı sophie lloyd da çalmış.

iyi mi çalmış yoksa kötü mü çalmış emin değilim. izlerken her duyu organımın aynı konsantrasyona sahip olmasını sağlayamıyorum ne yazık ki. ama çalarken hangi hareketleri yaptığına aşırı derecede hakimim. evet!

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"welcome to the jungle" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim