antalya'da henüz kimliği belirlenemeyen bir hayvan düşmanı, kara kaplumbağasının kabuğunu ve dört ayağını yağlı boya ile maviye boyadı. doğada kamufle olma şansını tamamen kaybeden, yüzlerce metre uzaktan farkedilebilen kaplumbağayı cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medyada paylaştılar. kaplumbağaya yapılan boyalı saldırı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

kaynak

bir işe yarar mı bilmiyorum ama change.org kampanya başlatmış hayvanlara yapılan işkencenin suç sayılması için. imzalar mısınız lütfen?

buradan
devamını gör...
lan insanoğlu cidden en adi mahlukattan daha adi olabiliyor. yeminle bazen hayvanlar çok çok daha fazla hakediyor bu dünyayı insanlar şeytan mahsülü demeden edemiyorum. yağlı boya soluyarak geberiseci köpekler mahlasını yakıştırıyorum bunu yapanlara!
devamını gör...
savunmasiz zavalli hayvanlara iskenceniz ne zaman bitecek! evrimini tamamlamamis neanderthal sürüsü.! ne hayvana ne agaca ne topraga sayginiz var, umarim biride sizi boyar böyle topluma karisamazsiniz bir daha.
devamını gör...
yapanı aynı şekilde boyayıp kızgın güneşte susuz bırakmak isterdim.
devamını gör...
yapanı da bulup laciverte boyamak lazım.
devamını gör...
itlikte, kopuklukta sınır tanımayanlanrın ülkesi, türkiye'ye hoşgeldiniz.
devamını gör...
dünyaya kaplumbağa olarak gelmişsin, kimseye bi zararın yok, bir saldırın yok, ama yine de insanoğluna yaranamıyorsun. gelip boyuyorlar. leş herifler.
devamını gör...
doğa ve çevre programları yapan güven islamoğlu da sosyal medya hesabından bu durum karşısında şunu yapanı bulup katrana bulamak isterdim diyerek tepki verdi.
devamını gör...
tek sorum var: neden?!
hayır ne istediniz gariban kaplumbağadan. kendi halinde yaşamak varken kalan ömrünü mavi ayaklarla geçirmek istediğini falan mı söyledi arkadaşım sana?!!
devamını gör...
insan zulmünden zarar gören masum bir hayvan.
devamını gör...
o kaplumbağa, kendisini boyayan mahlukattan daha faydalı, doğaya ve biz insanlara!
devamını gör...
insan nesli yok olmadıkça dünya kurtulamayacak.
devamını gör...
sadece hayvanlar değil doğanın rahata ermesi için insanoğlu aniden ve çok seri yok olur umarım. böyle şeyler görünce büyük çap sayılacak boyutta sinir krizi geçiriyorum.
devamını gör...
hayvanların dili yok diye onlara kötü davranamayız. allah size hiç mi vicdan vermedi.
devamını gör...
abi niye ya? hakikaten, yani oturur bir insanla ne bileyim adam vurmuş olsa bile konuşup anlamaya çalışırım bir gerekçesi mi varmış, ne bileyim kendince sebepleri mi varmış neymiş dinleyebilirim yani. her şeyin yeterli ve geçerli bir sebebi olabilir bir noktada. bir insanın ne yaptığına değil ne koşul altında, neden yaptığına bakmayı bilirim yani. ama şu hayvana işkence olayını asla anlayamıyorum ya assla yani, hiç hiçbir koşul altında bir geçerli sebep bulamıyorum, yok çünkü abi niye ya artık kafamı duvarlara vurcam niye uğraşıyorsunuz ağzı var dili yok hayvanla yaa?! kaplumbağa boyamak ne ya, ne ne, niye abi, nasıl, hiç anlamı yok kafayı yicem ya kafayı.
devamını gör...
hiçbir hakaret ile yetinemeyecek olan insan müsveddelerinden başkasının yapamayacağı bir şey.
devamını gör...
yağlı boya ile mi boyamışlar o hayvanı. yani nasıl bi kafayla(!) neden yaptı acaba? havaya ıq düşürücü bir şeyler mi sıkıyolar acaba böyle belli başlı düşük ıq'lu insanların zekasını iyice düşürüyor? olabilir mi sadece soruyorum?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yağlı boya ile boyanan kaplumbağa" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim