uğur film neredeyse tüm film zevkimi karşılıyor lakin eksik kaldığı yerleri (bkz: mubi) ile telafi ediyorum. film izlemek için ücret ödediğim tek streaming servisi kendisi.
devamını gör...
boş kümedir.

(bkz: torrent)
(bkz: youtube vanced)
(bkz: popcorn time)
(bkz: stremio)
devamını gör...
pornhub sayılıyor mu?
devamını gör...
netflix: olmayanı dövüyolar, ortamlarda ayıplıyor dışlıyorlar
spotify: bkz yukarısı ^. gerçi benim yoktu youtube music'çi idim ama bunu yan hak yapan şirketler var dünyanın en komik şeyi.
amazon prime video: aylık 9 lira mı neydi aldım kaldı fiyatı artarsa kapatırım.
youtube premium: adblock plus'la çözülüyo da o kadar fazla tüketiyorum ki azıcık katkım olsun dedim, ayıb.
disney plus: kendi derdimden kaçıp this is us'taki dertlere gark olayım derken amazon prime'da sadece 4 sezonu varmış kalanı buradaymış ya, el mahkum, torrentle morrentle bu yaştan sonra kim uğraşacak deyip aldım bi ay. bitince kapatırım, disney sevmem, marvel sevmem, dc de sevmem.
mubi: 10 lira ver 3 ay abonelik vereyim ayağın alışsın abi dedi onu da aldım, alışacak mı ayağım? sanmıyorum. sinemada fularsızlığı bi yaşam biçimi haline getirdim ben kurtulamıyorum.

modern kapitalizmin köpeği olmuşum resmen, bu da bana dert olsun. ha ama allah gelse exxen'de yayınlansa, acun'a para vereni eşekler kovalasın o ayrı.
devamını gör...
(bkz: youtube music)
(bkz: exxen)

başka da yok. ben genelde birisine üye olduğumda diğerinden vazgeçiyorum. spotify üyeliğimi iptal edip youtube'ye geçtim. netflix üyeliğim de exxen'e kurban gitti. böyle on lira on beş lira diye diye toplayınca aylık internet faturasını aşıyor. o yüzden pintilik edip oyuncaklarımı seçerek alıyorum. *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların para ödediği streaming servisleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim