içinde bulunmak istemediğim tayfa. yetti bana sınav stresi
devamını gör...
yekase auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
devamını gör...
galiba benim de gireceğim sınav olacak kendileri.

okuldan atılmışım bamboleyya. verdim mahkemeye pipisizleri amma yine de yedirmem bu meseleyi kimseye.
devamını gör...
bana yine mezun yolu göründü gibi. 4. kez tekrar tyt fen çalışmak zorunda kalırsam mental bozukluklarıma yenileri eklenebilir. ama olsun. bunu ben istedim.
devamını gör...
döneme başlarken kendimi çok inandırmıştım ders çalışabileceğime ama görüyorum ki kendimde hiç öyle bir ışık yok.
henüz geç kalmadım ama benim enerji sıfır.
psikoloji sıfır.
offf bu başlık üzdü gece gece
devamını gör...
son 1 ay bile kalmayan sınav. umarım sayısal yeteneklerim yeter de sözel ve eşit ağırlık bilgilerimi kullanmak zorunda kalmam.
devamını gör...
çok heycanlıyım
bakalım bu sene nasıl geç kalacaklar insanlar.
devamını gör...
yaklaşık bir saat sonra başlayacak olan sınav. başta ilk göz ağrım canim oğluma sonrada sözlük yazarlarımızın sınava girecek yavrularına allahtan zihin açıklığı diliyorum. inşallah gonullerinden geçirdiklerinin karşılığını alacağınız bir sinav olur. amin, ecmain.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yks 2025" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim