zaman tüneli

hayatsız gibi yürüdüm bugün.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kunai kullanan mortal kombat karakteri.
devamını gör...

londra'dan gelen türkiye uçaklarında londra'nın düzgün semtlerinden gelen adam yok neredeyse. croydon, peckham, hackney, brixton gibi londra'nın esenyurt'u gibi yerlerden gelen adamlar geliyor genelde bizim ülkeye. yoksa monaco'ya giden ingilizleri de bi görün bakalım ne kadarı saygısız ve gürültücü.

bu arada tatildeyken kafe-bar gibi yerlerde biraz kendilerini kaybediyor adamlar, özellikle de herşey dahil otellerde. ama gidip de otel odasında bağırıp çağırana pek rastlamazsınız. o çok övdüğünüz rus tayfa otel odasında da bağırır, ya da kiralık tuttuğu yazlıkta da bağırır, sitenin havuzbaşında da bağırır ama ingilizler bu konuda daha saygılıdır.
devamını gör...

kadınsı olan her hareket.
devamını gör...

bir apple tv plus dizisi.başrollerinde taron egerton, greg kinnear ve john leguizamo'nun oynadığı suç dramasının yayınlanma tarihi 27 haziran 2025.

devamını gör...

meğer gözüm bile içine atıyormuş.
“gözyaşı içindeki minerallerin birikerek taş benzeri yapılar oluşturmasıdır. bu taşlar, gözde batma hissine, görme problemlerine ve hatta gözyaşı kanallarında tıkanmaya neden olabilir.”
aslen tanımı yukarıda alıntılanmış bir tür göz rahatsızlığı,aslen konkresyon.
ne hayallerle gitmiştim göz doktoruma ama
-bırak şimdi göz çizdirmeyi,gözlük atmayı gözündeki taşlarla doğal taş dükkanı açılır,dedi.pki dedim.
başlangıç seviyesi minicik azıcık taşlar ilaç kullanımıyla da düzeliyormuş ama ben daha ilaç kullansam?diyemeden şimdi kürete edeceğiz diyince akmayan göz yaşlarım o an yeni bir taş daha oluşturuverdi eminim.
hani böbrekte olurdu,safrada olurdu hadi en kötü dişte olurdu bu meret?
bu arada kesin nazar ama neyse önce bilim sonra üzerlik.
devamını gör...

bu böyle yarım kalmamalıydı.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hadi ama........sözlük......

devamını gör...

#3587565
nihalem beni duygulandırdın ve x3768 kucaklama isteği yüklendi mahlasımdan kalbime.

teşekkür ederim ama kuru kuru edemem.
sadece şunu diyebilirim, ben böyle güzel bir kalpten çıkıp kelimelere böylesi dökülen sözlerle daha önce hiç karşılaşmadım ve benim için söylediğin bu sözler asıl senin kalbinin güzelliği ve bu tarif ettiğin kişi sensin biliyor musun? yalnızca senin kadar güzel ifade edebilecek kimseyle karşılaşmadın duyabilmek için. ben de dahil.

son kelime bükücü seni. *
devamını gör...

"anadolu öz be öz türk yurdudur"

onturk.wordpress.com/2011/0...
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

konum bildiriyorum.
devamını gör...

aklımla aramın olmaması en sevdiğim filmden belli aslında.....

the human centipede ıı

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: yoldaş benjamin franklin)
ne yoldaşlığını
ne benjaminliğini
hatta ve hatta ne de franklinliğini gördüm

tek yaptığı bi yerlerden para bulup sözlük sunucusunu açık tutmak.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...


“atatürk’ün babası karaman kızıloğuz yörüklerinden”

kızıloğuz (kızıllu) yörüklerinin orta asya’dan başlayan serüvenini anlatan güler “anadolu’nun türk yurdu olmasıyla karaman, konya, ankara gibi bölgelere kısım kısım yerleşen kızıloğuz yörükleri yerleştikleri bölgelere isimler vermiştir. kızılcahamam, kızılhöyük, kızılırmak gibi… karaman’ın taşkale ilçesinin eski adı olan kızıllar da ismini bu türkmen yörüklerden almıştır. atatürk’ün baba soyu buraya dayanır. karaman’da bulunan sarıtay çiftliği de atatürk’e aitti, ölümünün arkasından devredildi.” dedi.
devamını gör...

(bkz: sıfır sıfır sıfır)
sözlüğün dijital dervişi,tüm egolardan ayrılmış ama yokluğuyla herkesin gönlünde yer kazanmış.
kimseye dokunmadan herkesi kucaklar.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim