zaman tüneli

muhtemelen artık yine iktidarın borazanlığını yapmaya devam edecektir dattaradoooorttt..
devamını gör...

malumunuz yola "kemal"olarak ve bugünkü istanbul chp.si kayyumunun gayretleri ile başlamıştı. derken rakibi onu "bay kemal" yaptı.(sesini çıkartmadı) daha sonra defalarca "bay bay kemal" yaptı.(sesini çıkartmadı) ta ki, ona umut bağlayanların oylarını, rakibinin hurdaya ayırdıklarına tahsis etmeye başladığında, kendi tabanı "vay kemal vaay" diye teskeresini eline verdiğinde, gerçek taraf ve kişiliği tanınabildi.
halen rakibinin gayret ve finansmanı ile bu sefer "kayyum kemal"lik düşleriyle gemiye tutunmaya çalışıyorsa da, pek umutlu görünmüyor..
onlar, rakibi ile kolkola muratlarına ermiş durumdalar, ancak halk bu masalın kerevetine çıkabilecek mi onu merakla bekliyoruz.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kendimi kötü hissettiğim zamanlarda, aklımdan deli deli düşünceler geçiyor, kendi kendime triplere giriyorum uzaklaştırmak için, uzaklaştırıyorum da. yalnız yaşamak çok zor olabiliyor, yürüdüğün yolda yalnız olmak, düşüncelerinle sıkça baş başa kalıyorsun..
devamını gör...

tam da zamanıydı dedirtir.
devamını gör...

#3836140
işte harezminin önsözünü okursan ne kadar müslüman olduğunu görürsün diyorum. farabi islam felsefesinin kurucusu, aristoyla islam arasında bağ kurmuş, bu adam nasıl dinsiz diyorum. hala laf yetiştiriyorsunuz. ortaçağ islam dünyası bilimin de altın çağını yaşadığı zamanlardan. bunu sağlayanların hepsi mi dinsizdi? bu kadar iddialı bir cehaletin bende makul bir açıklaması yok kusurabakmayın.

ayrıca çok rica ediyorum, nickaltıma gelip laf dalaşı yapmayın. nefret ediyorum bundan. elli kere söyledim, hala yazılıyor şu başlığa.
devamını gör...

özenilecek bir tarafı yok. okuyun, çalışın, kendi ayaklarınızın üzerinde durun. bir erkeğe muhtaç olmayın.
devamını gör...

üst komşum olmadığı için benim için boş küme olan hede.
devamını gör...

benim her daim hediye fikrim herhangi bir kuruma o kişinin sevebileceği türden bir bağış yapıp sertifika hediye etmektir.
misal kız çocuklarını seven biri için kız çocuklarının eğitimine destek veren bir yer.
doğayı sevene fidan bağışı.
vs. gibi
devamını gör...

uzun yazmaya üşeniyorum ben.
devamını gör...

gereksiz değil
okuyom ben
yazın
devamını gör...

ulen ben de seni güzel bir şey sanıyordum, bildiğin sütlaçmışsın be ya..
devamını gör...

ben de isterdim evde oturup bütün gün tarif denemek. internetten koca parasıyla alışveriş yapıp hunharca da yemeyi ama maalesef hayat beni küçük esnaf yaptı.
devamını gör...

sigarayı hiç sevemedim. içince tansiyonum düşüyor ve hiç zevk de vermiyor bsğımlı da olmadım. hiç antidepresan kullanmadım çok kötü olaylar yaşamama rağmen.
devamını gör...

dildo şeklinde şemsiye olabilir mesela, açılmayanından :)
devamını gör...

candan erçetin - melek
devamını gör...

sonra atlar da sucuk oldu zaten
devamını gör...

(bkz: ukala)
devamını gör...

ben gitmedim oğlummm, hala buradayım heeey
devamını gör...

ay ben bir ara bayağı sarmıştım ama zor kurtardım sonra kendimi o bataktan.
gerçekten insan alışınca tutamıyor kendini.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim