zaman tüneli

bence mutlaka bir vakko çikolatası denemelisiniz.
devamını gör...

gs kazanmasını bekliyorum kuşlar ve ingilizler bu duruma fena üzülür çünkü.
devamını gör...

buraya koymak istediğim çok gif var koyamam gs li arkadaşlar alınır.
devamını gör...

yuvarlak mavi şey dünya olsa gerek ve yıllardır değişmeyen logodur d- smart’ta bazı kanallar da aynısını kullanıyordu ama onlarda yuvarlak şey yeşil ve mordu ama hangi kanallardı hatırlayamadım isimlerini
devamını gör...

ya ben bunu atmayı nasıl unutmuşum arkadaş
devamını gör...

geliyor gelmekte olan bence şöyle olur dikkat edelim dikkat edelim dakika 14,30,43 ilk yarı 3-0 ikinci yarı dikkat edelim dikkat 56.dk 4-0 74 fk 5-0 yener manchester alır ama hacıosmanoğlu derse manchester eski mancester değil ve biz de yenersek gülmekten ağlarım
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ya ben mod-1 e kibar girişle farklı zamanlarda 3 defa mesaj yazdım. adam/kadın takmadı. bir daha da yazmam. mod-3'e yazarım. o da takmazsa mod-5'e. o da takmazsa kime gideyım bilemiyorum.

bir mod bana sahip çıkabilir mi acaba? çok yalnız hissediyorum. başımda mod yokmuş gibi bir hissiyatım var. her an anarşizme kayabilirim.
devamını gör...

çokzel bir soru yazdım.(uzmanlık gerektiriyor.)*
devamını gör...

güzel şey kafan rahat stres sinir olmuyon başka ilgi alanı daha iyi
devamını gör...

"benim nickim benim kararım!" diye ayaklanmaya sebep olabilirdi, şayet karar onlara ait olsaydı.
kimse kararında hür değil görüyorsunuz. önce belli başlı dayatmalara göz yumup o dayatmalar çerçevesinde özgürleşme mümkün oluyor minik minik. belli belirsiz.

çarkın önünde izdiham yaşarken, "yav hocam kendini yeşile bile boyayamiyorsun, ne yapacaksın 270k karma puanı?" diye rencide etmemek gerekir. o da çevirsin çarkını. yarın ne gösterir bilinmez, akarken doldurmak lazım; o da haklı.
devamını gör...

tarihin en pahali galatasaray kadrosunu kurmus fakat yedek kulubesini bos birakmistir. devre arasinda tutsu mu yakiyor ilahi mi soyluyor ne yapiyorsa takim geriye bile dusse hicbir reaksiyon vermiyor. acilen galatasaraydan ayrilmali ve fatih terim son bir tango yapmalidir
devamını gör...

üst edit: ben tanımı girerken ıhlara vadisi nickli yazar kalbimiz seninle olmuş.

cezalı yazarlar geri döndüğüne göre gecen hafta sözlükteki adalete bir ufacık faydası olması amacıyla başlattığımız #justiceforayı temalı protestimizi bitirmenin ve tanımı yayından kaldırmanın zamanı geldi.

amacına ulaştı mı?
bir şeyler değişti mi?
oldu veya olmadı en azından bundan sonrası için bu bile bir kazanım olsa keşke iyimserliğindeyim.

amaç daha adil bir mecraydı sadece. ne fazlası ne eksiği.
destek olan herkese de teşekkürler.

herkese keyifli sözlükler.
devamını gör...

galatasarayımıza gelse 2.dönemi olsa nasıl olur acaba diye düşünürüm ama çoğu taraftar karşı
devamını gör...

transfer yapmazsa gitme olasılığı yüksek
devamını gör...

hocayı doğal olarak savunan büyük bir kitle var. istatistik olarak çok başarılı bir hoca buna kimse itiraz edemez zaten. puan ortalaması olsun, 3 sene üst üste şampiyonluk olsun bunlar kolay işler değil. bu anlamda gerçekten saygıyı da hakediyor ama eleştirenler zaman zaman linç edilse de bence bazı konularda eleştiriyi sonuna kadar hakediyor.

benim hocayla ilgili 4. seneye girmişken hiç anlamadığım 2 konu var mesela.

birincisi: son süper kupa maçında da yaşadığımız 2 ya da daha fazla farkla gerideyken sanki tek gol yetiyormuş gibi oynamak. bunun mantığını samimi söylüyorum anlamadım, muhtemelen anlayamayacağım da. tamam oyun disiplini önemli. panik yapmamak lazım, kopmamak lazım hepsine katılırım ama dakika 85 olunca da biraz panik yapmak daha mantıklı gibi. dakika 90 olmuş hala ultra yavaş modda sete yerleşilip yan pas geri pas yapılıyor. yani 1 gol atsan ne olacak 2-1 olsa kupayı sana mı verecekler? 2-0 ile 3-0 arasında hiçbir fark yok. çift ayaklı eleme maçı değil, averajı sayılan bir maç değil.

ikincisi: hocanın dar kadro sevdası. tamam dünyanın en büyük takımları en büyük hocaları bile aşırı geniş kadrolar istemiyorlar, yönetmenin zor olduğundan bahsediyorlar ama en azından oyuna kenardan atacağın adam kaan ayhan olmasın hocam. 2 kere sağ bek oynadı 2 kere avrupada elendik hem de aynı kırmızı kartla. kopyalasan bu kadar olur. orta sahaya atıyorsun güncel fizik durumu belli. en azından sallai gibi nereye koysan elinden gelenin en iyisini yapan adamlarla kulübeyi güçlendirmek şart. her maç rotasyon olsun demiyoruz ama sıkışınca oyuna attığın adamlar biraz da olsa ikame edebilmeli.
devamını gör...

bir sözlükte ceza alan kişi, cezası biter bitmez diğer kullanıcılara hakaret edebiliyorsa, o sözlüğün moderasyonu ba-şa-rı-sız-dır.
olaya çok hakim değilim, haklı haksız kısmına girmiyorum ama bu, yukarıda dediğim şeyin doğruluğunu değiştirmiyor.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

vatandaş gelmiş, hoş gelmiş.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

seviyeme uygun rakip bulamaz olduk ya :)
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim