zaman tüneli

sinir bozucu bir iştir. ayak parmak araları (4+4; sekiz adettir). sırayla işaret parmak tarafından sıvazlanır, çıkan pamukçuklara bakılınca; yeni fanilanın göbek deliğine bıraktıklarına benzerliği düşünülüp şaşırılır. haddini aşmaya meyilli olanlarca bir de parmak ucu koklanırsa iyice zıvanadan çıkılmış olunur. bu cümleleri yazan pişman, okuyan pişman. ben perişan sen perişan. ''nereye bu gidiş cık cık cık'' denilerek başka başlığa geçilir.
devamını gör...

delüzyon yaşadıklarına inandığım insansı tür.
bu insansı türler, büyük bir hata sonucu dünyaya gelen yavrularının birer prens ve prenses olduğunu düşünüyorlar. onlara göre bu başlı başına israf olarak nitelendirebileceğimiz yavruları, birer dük ve düşes. öylesine elegan öylesine kusursuzlar ki, asla yanlış bir şey yapamazlar.

insanın kendi doğurduğu çocuğu tanımaması kadar aciz bir şey yok. senin çocuğunun geleceğin torbacısı, katili, tecavüzcüsü vs olacağını ben öngörebiliyorsam ve sen bunu öngöremiyorsan bir anne baba olarak sorunun kimde olduğunu bence tartışmayalım.

öğretmenin görev tanımını çeşitli uzuvlarına dayanarak belirlemişler ve çocuklarına öğretmenlik değil anne-babalık yapmamızı istiyorlar bu insansı türler. kendileri çünkü bunu yapmaktan acizler. doğurmasaydınız efendim.
devamını gör...

mesai.
devamını gör...

irrite kelimesinin kendisi
devamını gör...

''farkındalık''
devamını gör...

aynen aynen dünyayı ele geçirecek
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

yapmaz öyle şeyler. ayıp.
devamını gör...

iltifat sayılmaz ama bankada biri bana sırasını verdi bugün.
devamını gör...

nick cave and the bad seeds - stranger than kindness live kcrw
devamını gör...

kokar
devamını gör...

eğri oturup, doğru konuşmak lazım.
hanginiz yurt dışında gönlünce gezebildiği bir tatil yerine, sevgilisinin köyüne tatile gitmeyi tercih eder? (tek tatil hakkınız var)
hanginiz bahçeli, mutfağı salonu kocaman, kış bahçesi bile olan bir evde yaşamak yerine sürekli komşu kavgalarını dinlediği 2+1 ruhsuz bir apartman dairesinde yaşamak ister?
hanginiz 9-10 gibi sporuna arabasıyla gitmek yerine, sabahın 6sında 7sinde otobüsle metroyla sıkış tıkış işe gitmek ister?

heh işte, tam olarak bu yüzden.
bunu da sormayın artık, sene 2026 oldu.
saksıları çalıştırın.
devamını gör...

ilgi duysadan kasıt ne tam olarak.karşı cinste ünlü güzel/yakışıklı birini beğenemeyecek mi? ya da estetik algısını at gözlüklerine sarıp sarmalayıp kontrollü kör mü yapacaksınız.ünlü adı üstünde ünlü hani en masum,ulaşılması zor falan.
devamını gör...

bunu alenen dile getiriyorsa kişisel olarak gelişimini tamamlayamamış bir ergendir. sizi yorar.
devamını gör...

tohum, biyolojik işlevselliğin zirvesidir.
devamını gör...

bi cocuk bana "cok iyisin' dedi:))))
ama sonra bu kadar iyi olma, seni harcarlar matmazel dedi:(
devamını gör...

hemşerisi küçük narinin acı kaderi gibi gene aynı senaryo;bu seferki hain ve korkak köylüler degilde vandaki rektör.
devamını gör...

benden uzak, ahirete yakın olsun.
devamını gör...


hadi iyi dinlemeler
devamını gör...

çok güzel saçmalamışsınız, tebrik ediyorum*
devamını gör...

yürrü anca gidersin.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim