zaman tüneli

dördüncü büyük ünvanını alması, 70 ve 80'li yıllarda şampiyonluklar yaşaması, şampiyonluk ve türkiye kupalarıyla müzesinde adeta kupa koleksiyonu havası estirmesi, altyapıdan başarılı futbolcular yetiştirmesi ve yıllar boyu küme düşmeden istikrarını koruyan tek anadolu takımı olması.
bu başarının sırrı merak edilir. farklı ve ilginç görüşler ortaya atılır. ama bunun en önemli sebepleri arasında yörede sıklıkla tüketilen hamsinin kerameti, mısır ekmeğinin yaptığı doping etkisi ve bölgenin engebeli yapısından dolayı gelişen bir mücadele azmi ve ruhunun etkisi fazladır.
devamını gör...

ölmüş la bunlar:)

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sadece trabzon ve çevre karadeniz illerinde değil, adana'da ve marmaris' in köylerinde de rastlanabilen taraftardır.
devamını gör...

sabaha kadar ıslık çalın şimdi hadi bakalım puhahaha.
devamını gör...

efes yenilir galatasaray da yenilmiş sayılır.
panathinakos yenilir galatasaray da yenilmiş sayılır.
monaco finalde yenilir galatasaray da yenilmiş sayılır.
trabzon bugün yenilir galatasaray da yenilmiş sayılır.
eczacıbaşı yenilir galatasaray da yenilmiş sayılır.
vakıfbank yenilir galatasaray da yenilmiş sayılır.

olm siz kaç takım tutuyorsunuz ? bir karar verin. *
devamını gör...

dünya, ucu bucağı geniş bir kütüphane. bu kütüphanedeki kitaplar, ne kadar eskiyse o kadar da değerlidir. eskisi de yenisi de her biri okunmaya değerdir. okumadığımız her kitap için eksiklik hissederiz. o kitaplar insanın insanın kurdu değil, yurdu olduğunu nasihat eder.
devamını gör...

biraz imaj tazelemek istedim, demiş. sürün sürün nereye kadar..? hayatta biraz uçuş, biraz renk, biraz da estetik lazım. herkes gelişim diyor; ben de işi abartıp kanat taktım..
devamını gör...

biraz öyle oldu galiba, evet.
devamını gör...

galatasaray'ın önümüzdeki salı günü şampiyonlar ligi son 16'ya kalabilme aşamasının ilk maçında karşılaşacağı juventus'un çok zorlu serie a sınavı. ben epey ay evvel falan artık galatasaray'dan başka dev avrupa kulübü tutmama kararı almıştım ve senelerin inter sempatizanlığımı da bitirmiş oldum bu vesileyle. müsabakayı izleyeceğim ve juventus'un çok yorulup yıpranmasını dileyeceğim, bizle olan maçlarından evvel. inter için olmasa da juventus için kritik maç aslında zira ilk 4'teki yerleri garanti değil gibi.

maç bizim saatimizle 22:45'te başlayacak. uyuyakalmazsam izleyeceğim.
devamını gör...

bugünkü e-yds sınavından sonra ciddi ciddi denemeyi düşündüğüm sınav. yds sinavina ayirdigim zamani ielts sınavına ayırmış olsaydım (2 - 3 ay) yüksek ihtimal +7 puan alabilecek seviyeye gelirdim diye düşünüyorum. çünkü 5-6 ay kadar ingilizce çağrı merkezinde çalışmıştım yani speaking ve listening kısmında bir sorun yasayacagimi düşünmüyorum. reading ve writing kısmını da kısa sürede gelistirebilecegimi düşünüyorum. yalnız şuan için zamanım kısıtlı acaba bir ay gibi bir süre içerisinde ielts sınavından 7 puan alabilecek seviyeye gelebilir miyim bilmiyorum. galiba benim için mantıklı olanı en başında bu sınava çalışmaktı fakat çevremde bu sınava giren kimse olmaması ve çoğunluğun yds sınavına girmesi ve tavsiye etmesi beni bu duruma getirdi.
sözlük kafam karıştı. *
devamını gör...

devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

takip edilme paranoyam var benim. bu özellik bana gelmez. eğer sözlüğe eklerseniz yüksek bir puan karşılığı verin ki uzak kalayım.
devamını gör...

merak etmeyin lan fethullahçılar, 26 nisanda da size aynısını yapacağız.*
devamını gör...

gözüne bir yem kestirmişse zıplaya zıplaya yaklaşarak o yemin çevresinde bir müddet dolaşır. ilkin ürkek bir şekilde hamleler yapar. eğer ki tuzak olduğunu fark ederse ilk kanat çırpışında ya bir çatıya ya da bir ağaç dalına sığınır.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

budist bilgelerin; samadhi* halinde evreni ''kristal şato'nun altından akan nehir'' olarak gördüklerini söyledikleri 'algı açılması'nın yeri ajna dır.

ajna, hinduizm ve budizm kökenli üçüncü göz çakrası olarak bilinen, alnın ortasında bulunan enerji merkezidir. sanskritçe "algılama" veya "emir" anlamına gelen bu çakra, sezgi, içsel bilgelik ve ruhsal farkındalıkla ilişkilendirilir.

çivit mavisi renkli ajna, beyin, gözler ve hipofiz beziyle bağlantılıdır. dengesizliği zihinsel karmaşa, odaklanma sorunları veya gerçeklikten kopma gibi belirtilere yol açabilir.

meditasyon, yoga ve mor renkli kristaller gibi uygulamalarla dengelenmeye çalışılır. bu pratikler, sezgilerin güçlenmesini ve spiritüel bağlantının artmasını hedefler.
kaynak:yazeka taraması
devamını gör...

çevremdeki okurların pek bir övdüğü fakat benim yazım tarzına alışamadığım yazar. kesinlikle kötü bir yazar değil ama noktalama işaretleri ve üslubu ilk okuyan kişiye anlattıklarını anlamasını güç hale getiriyor.
devamını gör...

üç şehirde yaşamış bir insan olarak, en güzel zamanlarında onlarda yaşadığımı düşünüyorum. şuan hiçbirini kafam kaldırmıyor. insanlardan kaynaklı olarak tabii. yoksa şehirlerin günahı yok, onlar türkiye'nin incileri..
üçünü kıyaslarsam şayet benim için istanbul'un yeri ayrıdır. kalıcı olmak için olmasa da havasını solumak için giderim arada.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim