zaman tüneli

bu sefer macera ile aksiyon oyunlarının karışımı olmuş gibi gözüküyor.
devamını gör...

poğaça,tuzlu kurabiye,tatlı kurabiye
devamını gör...

psikolojisi düzgün kadının da psikolojisini erkekler bozduğu için çuvaldızı kendine batırmak yerine iğneyi kadınlara batırıyorlar.
devamını gör...

jonny fontane kariyerine ünlü bir grupta solist olarak başlar. grup lideri fontane'i beş yıllık sözleşme ile kendine bağlar. fakat fontane ün yapar ve artık kendi başına devam etmek ister. fakat sözleşmesi vardır ve grup lideri fontane'i bırakmaya yanaşmaz. çünkü fontane'den iyi para kazanmaktadır. bunun üzerine fontane vaftiz babası vito corleone'den yardım ister. corleone grubun liderine 10 bin dolarlık bir çek yazar ve fontane'i serbest bırakmasını ister. lider hayır der. ertesi gün corleone bu sefer liderin kapısına luca brasi ile gider ve lidere reddedemeyeceği bir teklif yapar. 1000 dolarlık bir çek verir ve luca brasi liderin kafasına tabancayı dayar, lider masadaki sözleşmeye ya imza atacaktır ya da beynini koyacaktır. lider imza atar, fontane kurtulur.

bu hikaye gerçektir. michael corleone kay addams'a kardeşinin düğün gününde anlatmıştır. ve sonuna ekler, "ben ailem gibi değilim kay".
devamını gör...

türlü çeşitli kabızlıklarla insanları delirtip durursanız beklenen sonuç bu olacaktır tabii...

herkes kendisini teoman sanıyor. bu teomanlar akdeniz akşamları çalacak kabiliyetten bile yoksun. ki akdeniz akşamları 'nı ben bile çalabiliyorum. her sağlıklı insan ergenliğinin bir evresinde gitar çalmaya kalkışır ve bu güzide eseri tatbik eder. bakın nothing else matters bile demiyorum farkındaysanız. halbuki bunun normali bu ama çıtayı akdeniz akşamları'na kadar çektim. düşünün. durum böyle iken sen nasıl teoman gibi "akışta kalalım yeaaaa" diye diye yaşamayı umabilirsin?

üstelik bu kabız ıssız teomanların ne hikmetse "kasmayalım ya, akışta kalalım" diyen hanımefendiler karşısında içlerinden domestik anadolu çomarı çıkıyor. ben mesela böyle böyle delirdim.

önce bir ne istediğinizi bileceksiniz.
sonra karşınızdakine ifade edeceksiniz. bu o kadar da göt isteyen bir eylem değil. o kadar atla deve değil.
sonra bunun arkasında duracaksınız.
sen rahat takılmak istiyosun ama hatun ciddi ilişki mi istiyor? gerek yok abicim sorunlarım var tribine. salacaksınız birbirinizi, kendinize uygun insanlara yöneleceksiniz. hem kadınlar hem erkekler için geçerli bu dediğim.

böyle yaparsanız herkesin akıl sağlığı kalır yerinde.

ağlamayın allaşkına buralarda ya saçma sapan. gidin bi aynaya bakın ben ne kadar düzgünüm diye. içim şişiyor vallahi herkesin salaklığından.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bisiklet turunun bugünkü ayağında yine sahil.
devamını gör...

öyle bir başlık ki sanki kulağa şöyle geliyor psikiyatri sanki uyuşturucu satıcısı gibi hahahhaahaahaahhahahahahhahahahahahaaa
devamını gör...

soyle:


(bkz: ölmek istiyorum ama tteokbokki de yemek istiyorum)

bu son zamanlardaki en guzel kitap adı bence.
yazarı gercekten de intihar etmistir.
cangır cangır cıglık atmıs.
dunyada kitabı best seller olmus.
biz hicbirimiz duymamısız sesini. uhu.
devamını gör...

leon aşkım var ama chris bebeğim yok. bu bir çıt üzücü. grace karakterinin mallık seviyesi oyun boyu beni benden aldı. baştan sonra korku dolu nefes alışverişleri var. mantıksız korkak davranıyor. bu normal bir resident evil evreninde sıradan bir insan için kabul edilebilir. ama kardeeeş kardeş. fbi ajanı olmuş bu kız. bu kadar korkaklık normal mi? kendisi hakkında bir mektup okuyor mekanın birinde mesela ne bir şaşırma ifadesi ne bir yorum. " ne beni mi araştırıyorlarmış oha" der insan.
aşırı aşırı çoğu yerde the last of us esintileri araklamışlar. bazı mekanları, takırdayanları (clicker) resmen araklamışlar mesela.
bilemedim bazı aksiyon sahneleri güzeldir leon bebeğimin ama bana çok da hoş gelmedi.
devamını gör...

çiçek böcek iyidir yaşamaya dair bişeylerin olduğunu hatırlatır. yemek yapımı da malzemelerin elinde olduğunu sadece birkaç işlem sonucu harika bir mamul ortaya çıkarabileceğini gösterir. he birde tüm bunlar birer meşgale.
devamını gör...

içimdeki karanlıkla savaşmaktan vazgeçip onunla bütünleştim.
bir daha asla ışıldamayacak kadar karanlık ama asla yıkılmayacak kadar güçlü bir ruhum var.

gerisini yıkmaya çalışanlar düşünsün.
devamını gör...

bence hayat zor değil. karmaşık da değil. sadece seçimlerimiz ve daha da önemlisi seçtiğimiz düşüncelerimizle bir zor ve karmaşık hale getiriyoruz. aslında hayat kolay. zor olan biziz. ya da benim. ben kararsızım da aslında. konu bana nasıl geldi ya. kendi kendine de konuşulmuyo be. erkekler kapatılsın :))
devamını gör...

ruhçuluğun/paganizmin egemenliği altındaki öğretidir maalesef:

emre1974tr.blogspot.com/201...
devamını gör...

dinden uzak durup kalbin hastalanması,genetik faktörler,çevresel faktörler( burada ne psikiyatri ne psikolog işe yarıyor kişiye bağlı herşey)
devamını gör...

ispanyanın tuzu kuru tabi.
bir kere coğrafi olarak çok avantajlı bu sebeple avrupa’nın olası bir rus işgaline karşı önünde 10’larca tampon devlet var bu durum ona diğer avrupa devletleri gibi amerikan korumasına karşı tavizler vermekten koruyor.
mesela almanya hadi sıkıysa abd’ye rest çeksin tak diye kendini rusya’nın kucağında bulur.
ispanya öyle mi? dünya yansa umurlarında olmaz.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


1974 yapımı francis ford coppola filmi. the godfather filminin devamıdır. eser sahibi ve senaryo mario puzo'ya ait. başrolleri al pacino, robert de niro, robert duvall paylaşıyor.


vito corleone'nin ölümünden sonra michael'ın aile işlerini devralmasını, yaşadığı sorunları anlatır. ayrıca 1901 yılında 1930'ların başına kadar don vito corleone'nin sicilyadaki çocukluğunu, amerika'ya gelişini, çocuklarının doğumunu, iş hayatını ve saygınlık kazanmasını anlatır. bu flashback sahnelerde vito corleone'yi robert de niro canlandırıyor.


the godfather filmine göre daha fazla ödül kazanmıştır. ayrıca sinema tarihinde bir ilk olarak, bir karakter'in iki farklı kişi tarafından canlandırıldıktan sonra iki defa oscar aldığı film serisidir the godfather. (marlon brando en iyi erkek oyuncu, robert de niro en iyi yardımcı erkek oyıncu ödülünü aldı vito corleone ile)
devamını gör...

4.sezonu yayınlandı sophie ile benedict evlendi. sindirella hikayesini direkt uyarlamışlar bu biraz olayı klasikleştiriyor. dul lady penwood en son sophie'nin soylulardan geldiğini kabul etti. cressida tekrar cemiyete katıldı. en önemlisi yeni wisthledown var artık kraliçenin yeni nedimesi olduğundan şüpheleniyorum.bu sezon iyilik ve saf niyet kazandı diyebiliriz.
devamını gör...

gayet iyi bir uygulamadır.
yine inanılmaz gerzek yorumlarda bulunulmuş. okudum. tepem atacak gibi oldu ama daha mühim problemlerim olduğu için onlara odaklıyım...

buraya başka zaman daha uzun yazayım.
rez.
devamını gör...

evine gitmektir muhtemelen ama…

şimdi gece taksiye çıkan bir çok şöförün kaliteli belli.
bence toplu taşıma kullanmak daha mantıklı çünkü daha güvenli ama oldu da binmek zorunda kaldınız dikkatli olmakta fayda var, çantada biber gazı ve küçük joplardan bulundurmakta fayda görüyorum.
devamını gör...

hastalıklar için süper ama danışanlar ya da hastalar üzerinde sosyal sorunlar için denenirse anlık iyi his verir ama sonra o iyi his ortadan kaybolur.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim