zaman tüneli

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

teşekkürler sayın bakanım akın gürlek.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

türk annesi dünyada en çok kadın katleden erkekleri yetiştirdiği için benim gözümde kutsal mutsal değildir, artık kusura bakmıycak.
devamını gör...

yeni gelen ulu tayfası içinde en beğendiğim yazar. dolu biri, kıvrak bir zekası var ayrıca efendi. üstteki gibi agresif, saldırgan, saygısız değil.
(ekonovic ve üstündeki)
hadi pazuyada gelsin: o ihtisas o faşizmi taşımıyor.
devamını gör...

kedisi dünya tatlısı ve güzeli olan bi yazarımız.
devamını gör...

iyi kalpli. yazılarını beğendiğim bir kız
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kafa iznine gitmiş lan adam. kafayı dağıtmaya mı, toplamaya mı acaba? ben şahsen sözlüğe dağıtmaya geldiğim için toplamaya giderdim. öffff. toplanacak gibide değil, o yüzden gitmiyorum. bırak dağınık kalsın.
devamını gör...

hit olmuş poktan şarkılardan bir tanesi. yarın başka bir poktan şarkı hit olduğunda "hatırlatın da dinleyelim" tipleri bu şarkıyı bırakıp yenisine geçecek.
devamını gör...

antik mısırlıların o kadar da tarihlerine dikkat etmediğini gösterir.
adamlar binlerce yıllık tarihlerinde şimdiye kadar yaptıkları barajları yazmayı unutmuşlar iyi mi!

(bkz: musa'nın bahr'ı infilak ettirmesi)

günümüzde sadd el-kafara olarak bilinen 125 metre rakımda, wadi garawi denilen yerde, dağ başında inşa ettikleri baraj, 1890 yılında dağ bayır gezen bir botanikçi tarafından keşfediliyor.

piramitlerin yapımına malzeme taşımak için yapılan setler de tarihlerine yazmayı unuttukları başka yapılardır...
devamını gör...

11 veriyorum var mı arttıran.
devamını gör...

bir hazırlık maçı mağlubiyeti sonrası ne idüğü belirsiz, tarikatçı, liderinin mühendis oktay cinayetinin sanığı olduğu bir güruhun kendi camiasının yönetimi ve futbol takımının hatalarını görmezden gelip adalet bakanına yazdığı mektup. sanırım akın gürlek kendi kongre üyeleri diye manipüle edebileceklerini sanıyorlar ama o işler öyle ilerlemiyor.
devamını gör...

sen onu değil, o seni ikna etmekte ve bugüne kadar kazanmakta. bu yüzden böyle saçma sapan başlıklar açacağınıza, tam seçim öncesi chp nasıl tarihi hatalar yapıp kolay kazanacağı seçimi hediye ediyor ona kafa yorun.
devamını gör...

hayatımda asla unutmayacağım tek araba. üniversitedeyim, bizimkiler aradı, biz arabayı değiştirdik, çok para harcadık, tutumlu ol dediler. ne aldınız dedim? concorde dediler (aynen bu telafuzla) dayım kaportacı, araba piyasasını iyi bilir. babamı aramış, enişte bir araba var kaçırılmaz demiş. araba anamur kaymakamının makam arabasıymış, satışa çıkmış. boya, çizik, hata, sıfır....o tarihte uzay mekiği ne ise o da oydu.
yol bilgisayarı, tam otomatik klima, 2.0 motor, gemi gibi gövde, kadife koltuklar vs vs aşıktım arabaya. ne yaptık sonra? o arabayla damacana su taşıdık...bagaja, içine, öne...özür dilerim guzu senden. hele o devasa arka spoiler....

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

para ve güç gerisi hikayedir.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


resmin orijinalinde fatih terim gibi bakıyordum. silmiş tüm ifadeyi.
devamını gör...

mecbur olmadıkça bakmıyoruz, neden bir gökdelenin en tepesine bakmaya çalışalım ki.

genelde gömlek düğmeleriyle, göğüs kafesleriyle muhatap oluyoruz.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim