zaman tüneli

beni sadece kadın yazarlar, değerlerlendirirsredf

kendimi, kadın yazarlara emanet etmek istiyorum. ne işim olur kıllı mıllı erkek yazarlarla.

hayatım, bunlar çekemiyorlar seni beni. skandalll sısısıs
devamını gör...

bir inglizcesi yüklü şu an. ona da bakmıyom. inglizce a1. hellodan ileri gidememiştim.

bir keresinde de tınder yükledim. ama facebook hesabımla giriş yaparak. tüm iş yeri üşüştü. hata faceboktan arkadaşlık isteği gönderdiler.
biri bir ihtiyacın varsa hemen hallederiz dedi. halkımın yardımseverliliği. bir ekmek bir de yoğurt deyemedim.
facebook sapıtınca tınderı kapattım. varlık sürem 4 saat.

bana uygun değil baco ve brolar.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

biz yakuşuksuz muyuz teyzem*
devamını gör...

elimde orak ve çekiç, başımda türban var şu an.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

karıların kendisine beleş jigolo aradığı uygulama. benlik değil. karılar için avantajlı tabii, dilediklerince kullansınlar. erkekler neden beleş jigolo olma hevesinde, onu anlamadım, anlayamam da zaten. kullanmadım, kullanmam. tengri hiçbir erkeği bu kadar aciz kılmamalı. yazık.
devamını gör...

dünya ahiret bacım olsun luci karındaşım gayet yakuşuklu. salın brolar.
devamını gör...

biraz daha biriksin.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
ayrıca aranızdan biri happn kullaniyor ama söylemem sjhdjd.
devamını gör...

beni kategorize etme
benle oynama
yaftayı yapıştırıp
bana isim koyma bro
devamını gör...

"eylül'de geeeelllll" tropik adlarda cıvır kızlar gelecekmiş. yoldaç söylemiş, hıhıhııhı....

dökülen yapraklar içinde bir fotoğraf tasarladım, malum eylül sonbahar diye bilinir. ama zaman mı değişti mevsim mi daha yaprak dökmeye niyetli ağaç yok çevrede.

ben yine çıplaklığımı resimleyeyim eylülde gelenler için...huh
devamını gör...

hep bi dövmem olsun istedim ve yaptırsam ne yaptırırım nasıl olur diye düşünüp hayal kurdum. ama bir gün yaptırırsam o merakı kaybedeceğim için yaptırmıyorum.asla dövme yaptırmayıp hep ilk dövmemin hayalini kuruyorum.
devamını gör...

yumurta dayanmadan hiçbir şey yapmam. ewed, maalesef türküm.
devamını gör...

artık kullanmadığımdır. kullansamda bundan sananesi olandır, mesela.
devamını gör...

çok severdim bir zamanlar.

asırlar geçti. hala unutamadım o yolları.
devamını gör...

neredeyse her gece ya da 2 gecede bir manitama okuyorum. zaten şiir severdim. onun da sevmesi mutlu ediyor.

çocuksun sen sesinin çağlayanına tutulduğum

süperiz merkez.
devamını gör...

bir trajedinin hikayesidir. arthur morgan ile birlikte en sevdiğim kurgusal karakterdir.
en büyük korkusu sevdiklerini kaybetmek olan anakin, onları korumak için girdiği yolda herkesi kaybetmiştir.

ayrıca kendisinin bulunduğu filmler toplamda 10 saat 50 dk iken darth vader'in toplam sahne uzunluğu 35 dakikadır. bu da bize az görünen ama karizmatik sahnelerle ve arkada çalan epik müzikle kötü bir adamın izleyiciyi nasıl hayran ettiğini sinematografik olarak açıklıyor.

güce denge meselesi ise ölümüyle gerçekleşiyor. jedi düzeni yok olmuş son sith lordu da öldürülmüştü. kendisinin ölümüyle birlikte eski ölen ustalarının güç formuna anakin skywalker olarak geçmiştir.
sith'e hizmet etse de asla tam olarak karanlık tarafa geçmemiş ve kötü olmamış bir karakter darth vader. gri bir karakter idi o.

ama bence asıl dikkat çeken şey bu adam jedi düzeninde usta olamadığı gibi sith düzeninde de çırak kalıp öldü.
devamını gör...

paltolu fotilere geçiş yaptım. türbanlıya mı geçsek
devamını gör...

verdik mi? last check! bir tık dobarlanma var diyelim.
devamını gör...

bir an hiç gelmeyecek sandım,sonunda
devamını gör...

teşekkür ederim smert
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel



bende durumlar böyle.

ayvalık/ bira/ bomb.k/ karakedi
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim