zaman tüneli

bir zamanlar doğum günümde yiyecek paylaşmış. umarım hakkında daha çok fikrim olur.
devamını gör...

şu hayatta kulağımın arkası dahil bilmem ne yapılmadık tek bir yerim kalmadığından, övgü mövgü de bende para etmez..
devamını gör...

havanın soğuk olması.. ne alakası var? şu alakası var: tertemiz bir hafta tatildesin ve ev kızı gibi takılıyor, babanın istediği kanalları izliyorsun.
devamını gör...

iki saat yazıp sonra silen, sonra tekrar yazan insanların ibret i alem için kurşuna dizilmesi gerektiğini düşünüyorum. bu bağlamda, en azından mecburen seslerini duymayı kabul edebilirim.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

daha normal hissedebilirdim.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bana flört mlört demeyin, kalbinizi kırarım.
( görsel: temsili)
devamını gör...

çok sevdiğim bir abime de musallat olmuş illet. yıllarca güçlü gördüğüm kişi bugünlerde kendi ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor. kimseye de bu şekilde görünmek istemiyor. dünden beri aklından çıkmıyor. hayat böyle hiç ummadığım yakıştırmadığın şeyleri yaşarken buluyorsun.
devamını gör...

kalem markası gibi.
devamını gör...

maalesef bu hastalıktan yeri geliyor iyi haberler alıyorsunuz, ama yeri geliyor hayatınızın belki de en büyük darbesini yine bu illet hastalıktan yiyorsunuz.

2023'ün sonlarında annem meme kanserine yakalanmıştı. ilk evrelerdi, ve tedavi her ne kadar zorlayıcı olsa da en azından imkânsız değildi. 2024'ün mart ayına kadar kemoterapi, radyoterapi gibi yöntemlerle aşmayı başarmıştı. işte bu illet hastalıktan ilk iyi haberi bu dönemde almıştık.

fakat, her güzel şeyin bir sonu vardır değil mi? bugün yine çeşitli şikâyetlerle annem hastaneye gittiğinde, çeşitli tetkiklerden sonra doktordan umut verici haberler bekliyordu. beraber gitmiştik, dışarıda bekliyordum onu. doktorun odasına gülerek girdi, fakat bir süre sonra odadan ağlayarak çıktı. ufak çaplı bir şok geçirdim. doktor demiş ki, kanserin daha fazla nüksetmiş ve çeşitli organlarına yayılım göstermiş. böbrek, akciğer vesaire. yani bu da demek oluyor ki, kanser evresi neredeyse 4. evre. ben genelde annemle hastaneye gittiğimde hasta/doktor mahremiyetine saygı gösterdiğim için muayeneye beraber girmem. ama bu sefer girmediğim için inanılmaz pişman oldum. annem işte göz yaşlarıyla beraber yarım yamalak anlatmaya başlayınca, doktorun odasına girip bizzat ben bilgi aldım. neticesi buydu işte, şuan durum bu.

annem çok güçlü kadındır. hayatın sillesini birçok erkekten daha fazla yemiş, daha fazla sorumluluk almış ve hayata her daim tutunmayı başaran başarılı bir kadındır. ilk kansere yakalandığı zamanda aylarca kemoterapi almasına rağmen asla pes etmemiş, ve bu illet hastalığı yenmeyi başarmıştır. ama bu sefer çok farklı bir sürecin içerisine giriyoruz sanırım. annem halen daha "eğer tekrar atlatabilirsem, hep beraber tatile gideceğiz" gibi kendisini hayata tutunmasını sağlayan hedefler belirlerken, diğer yandan içerisini kaplayan ölüm korkusu onu sürekli duygulanımlara itiyor ve çaresiz hissettiriyor.

tedaviye devam edecek, ama o eski umudu artık kalmamış gibi. biz de ailecek hep beraber mentali bitik vaziyetteyiz şuan. hayatta çok az çaresiz hissettiğim an vardır. ne de olsa hayat... hiç bir zaman toz pembe değildir değil mi?
devamını gör...

biri sevmeye yazgılı, diğeri sevilmenin ağır vebaliyle dünyaya gelmiş iki ayrı ruhun aynı kaderde buluşma ihtimali..

biri bir ömür kavuşmayı dilerken diğeri bir bakışıyla bütün ömrü esir alır.. üstelik hangisinin daha çok sevdiği, hangisinin daha çok yandığı da hiçbir zaman bilinmez..

aşık için zaman beklemektir.. maşuk içinse belki yalnızca geçip gitmek.. birinin geceler boyu kurduğu cümle, diğerinin dudaklarından hiç dökülmeyecek bir kelimedir..
devamını gör...

ya rezilsiniz dedigim mac. rezilsiniz rezil. freiburg'u mu yenemediniz ac kopekler. ac kopekler sizi. ulan trabzonspor dedik, en milliyetci takim dedik, hamsi dedik, trabzon kolbastisi dedik, ibrahim yattara dedik, yatirdilar lan sizi. freiburg'a mi yenildiniz, hem de 1-0 gibi dandik bi istatistikle mi, ac kopekler. size ne diye o kadar para oduyolar. hani lan tarihin en iyi 2. tirapizonspor'u. allah'tan besiktasliyim, haydi besiktas, goster gucunu. htalks'in ruhunu ortaya koyuyorum, goster gucunu. bu arada dabbe izliyodum, maci izlemedim de kesin trabzon kazanmistir dedim, nanay olmuslar. benim tahmin de tutmadi ya. neyse. evet.
devamını gör...

ula ...... yatacak yerin yok.
önce pişti sonra yandı recep berktuğ fırkateyn kardeşim.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

luci istediğin oldu ha sadece erkekler kaldı. bol bol beğeni atarlar sana artık.

tikat eddiysen ben artık foto paylaşmıyorum burası iyice ibne yuvası oldu diye. sende baylaşma bence.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

geçmiş temizzz.
ne gelen var ne gidenn.
devamını gör...

bazı insanlara "çok" iyi biri çok kalitelide ki (çok) çok az gelir bu arkadaşta onlardan biri.
adını bile bilmem, tabii ki kişinin adından çok eylem iletişim etki tepki ve mantığı önemli.
kişiliği samimiyeti ve düşüncesi çok kaliteli.
seviyoruz kendisini.
devamını gör...

kalenderis'i alicam dem mitingi diye zafer toplantilarina götürüp linç ettiricem, zapatayı alıp komünist parti organizasyonu diye alıp suleymancilarin arasına atıcam böyle bir bir eksilticem hepsini.
emekli maaşı da konuşalım isterseniz alooo.
devamını gör...

tanımlarına ara ara denk geldiğim yazar. kısa ve net cümleleri seviyor gibi
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim