bademi çok ünlüdür. ayrıca oksijenin bol, rutubet oranının düşük olması nedeniyle insan yaşamı için elverişli bir bölgedir. otomobilin arkası virajdan çıkmadan önünün diğer viraja girdiği tarzdaki çok kötü yolları tamamen değilse bile biraz iyileştirildiğinden giderek kalabalıklaşan sahil kasabası. bu aylarda ise ayrı bir güzel olur kendisi.
kitapları etkileyicidir.en güzel kitabı ölüm bir varmış bir yokmuştur. ölümün ne denli güzel ve gerekli bir şey olduğunu bize çok güzel anlatır.okunması tavsiye edilir. normal sözlükte adına entryler girildiğini görmek mutlu edicidir.
tom robbins'in, skinny legs and all kitabının türkçe çevirisinin adı. kitap süha sertabiboğlu tarafından çevrilmiş ve ayrıntı yayınları'ndan çıkmıştır. bir mağaradan yola çıkan sedefli deniz helezonu, boyalı sopa, kirli çorap, fasulye konservesi ve tatlı kaşığı'nın kudüs'e ulaşma çabaları, kudüs'te yapılan bir eşek heykeli, bir ressam kızcağızla bir kaynak ustasının kızarmış hindi arabasıyla yaptıkları yolculuk, bir arap ve bir yahudinin bm merkez binası karşısına açtıkları bir restoran, kıyameti hızlandırmaya çalışan kaçık bir rahip, sıska bacaklı bir kızın titrek dansı üzerine karmaşık ve oldukça siyasi bir öykü anlatır.
insanın ne kadar garip bir yaratık olduğunu anlamamı sağlamış kavramdır. şöyleki; bu yazgı dediğimiz şey sürekli kötü olaylar başımıza geldiğinde insanın diline düşer. oysa mutlu bir anımızda "yazgımız böyleymiş" diyen insan tanımıyorum. sanki mutluluk kendi hür iradesiyle verdiği kararların sonucuyken, mutsuzluk tanrının isteği, suçuymuş gibi lanse ediliyor. tıpkı, kötü not aldığında "öğretmen verdi", iyi not aldığında "ben aldım" diyen öğrenci gibi.
türkiye karasularında yaklaşık 3 kilometrekarelik bir alanda yapay iklimlendirme sayesinde tropikal deniz altı şartları oluşturarak dalgıçlar için çekim merkezi oluşturmak. evet la bunu yapacağım!
dönem dönem içine girdiğim durum. öyle bir zaman geliyor ki hiçbir konu, hiçbir görsel ya da hiçbir canlı ilgimi çekmiyor, beni yükseltemiyor.
sonra bir anda bu dönem kendiliğinden geçip her şey normale dönüyor.
2 eylül 1964 lübnan doğumlu kanadalı aktör.
annesi ingiliz babası çin asıllı bir havailidir. liseyi terk edip 15 yaşında çalışmaya başlamıştır.1999'da kız arkadaşı ölü bir bebek doğurmuş, 2001'de de kendisi vefat etmiştir.
filmlerden aldığı rekor ücretleri, set çalışanları ile paylaşması, bir sürü yardım organizasyonunun destekçisi olması onu çok özel ve samimi kılar.
metroda, otobüste her yerde görebileceğiniz bir aktördür. halktan biridir.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.