ben de varım. bluetooth kulaklığımdan daha iyi ses yalıtımı var ve şarjı bitmiyor. ikisinin de avantajları var. en azından bu kulağımdan düşüp kaybolmuyor.
bugün doğum günüm.
ne annem ne babam kutlamadı.
iyi bir evlat olmaya çalıştım ama sanırım onların gözünde hiçim.
ailesinin dolduruşuna gelen bir anne babaya sahibim maalesef. kendimi hiç bu kadar savunmasız hissetmemiştim.
korkunç hissediyorum ruhum acıyor. canım yanıyor çıkmazda hissdesiyorum. kafamın içindeki sesleri susturamıyorum.
keşke benim de diğer insanlar gibi ailem ile sağlıklı bir ilişkim olsaydı
fransız biri benimle iletişim kurmaya çalıştığında dilini bilmiyorum. ingilizce konuşmasını rica ediyorum ama konuşmuyor. ben bunun beni anlayıp anlamadığını test etmek için ona "p.zevenk ya da p.ç" gibi şeyler dediğim zaman suratları ekşiyor ve ne hikmetse dilimizde ya da ingilizce konuşmaya başlıyorlar.
kitabı ile dizisi arasında farklılıklar var. kitapta leyla sözde zengin suriyeli bir iş adamı ile evlenir ve necla ile bu adam için kavga ederler,bu suriyeli necla ile evlenir. halbuki adam 6 çocuklu çulsuz biridir. diziye de sansar oğuz olarak gelmiş tabi(tek fark zengin o).
kitabı da hoşuma gitti fakat dizide hayriye'nin başına tülbent bağlayıp fasülye ayıklaması,temizlik yapmaları bana daha bi' samimi geldi :))
bilmediği bir konuyu kabul etmeyen, üstüne araştırma gereği bile duymadan bağırarak sana bunu kanıtlamaya çalışan bir akrabam var. sohbet edesim gelmiyor yemin ederim. en iyi sen biliyorsun eveeet diye geçiştiriyorum mutlu olsun garip.
çok okuyor olman her şeyi bildiğin anlamına gelmiyor. senin 10 kere dinleyip anladığın konuyu ben tek seferde anlayabiliyorum.
gece geç uyuyorsunuz biliyorum. o dönemden ben de geçtim,ama erken yatıp erken kalkmaya çalışın kademeli olarak.
daha çok melatonin salgılanacak,daha dinç olursunuz.
en güzeli de sabahın taze kokusunu ciğerlerinize doldurun uyanır uyanmaz. sigara dumanını değil.
arabesk,hüzünlü müzikler yerine uyanınca hiç duymadığınız o kuşları dinleyin.
ben de bir iyimserlik abidesi değilim,ama en azından eskisi gibi kötü değilim.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.