wackusers1 yazar profili

wackusers1 kapak fotoğrafı
wackusers1 profil fotoğrafı
rozet
kalbimiz seninle
karma: 200 tanım: 86 başlık: 14 takipçi: 4

son tanımları


küfretmek

sözlüğümüzde yasaktır.
devamını gör...

durduramayacaksınız yazarların coşkun akan selini

doğru bir söylem , özellikle yeni nesil için
devamını gör...

teyze kızı ile evlenmek

yapmak istediğimdir. ensest değildir. ensest aile içi yasak ilişkidir. teyze kızı ile evlilik tr de yasak değildir. almanya , isviçre vb. bazı gelişmiş ülkelerde teyze ile evlilik de yasak değildir.

(bkz: avunculate marriage)
devamını gör...

kimsenin takmadığı bir sözlükte kimsenin takmadığı bir yazar olmak

ekşi sözlükte çaylak olmaktır.
devamını gör...

maladaptive daydreaming

bende , küçüklüğümden beri olan bir hastalıktı. hayatıma çok olumsuz etkileri olmadı. bir dönem insanlar çok üstüme gelmeye başladı ve ben de psikiyatriste gittim. bana bazı ilaçlar (bkz: risperdal) , (bkz: selectra) önerdi. o ilaçlar ile bu hastalık bende iyice vucut bulmuştu. herşeyi boşvermiştim. aklım başıma gelince de araştırma yaptım ve adının bu olduğunu gördüm. sonra bunu dindar insanlar ve onların yaptığı yanlışlarla karşılaştırdım.

mesela çok basit bir örnek vereyim. bir insan düşünün. bu insan inancına bağlı ve ufak bir köyde yaşıyor olsun. bir gün bu insanı , çocukluğundan beri birlikte büyüdüğü ve kendinden 10 yaş küçük amcasının kızı ile evlendiriyorlar. (bkz: ensest) sonra bu insan genetik danışma veya korunma bilmiyor gerçi nerden öğrensin orada cinsellik tabu dersek... ve evet. sürekli sakat çocuk üstüne sakat çocuk. allah vergisi , o çocuk sabretmeli , devlet zaten bunları karşılıyor bilmem ne.

akraba evliliği dediğimiz durumun bu kadar problem olmasının ve büyütülmesinin nedeni bu tiplerdir. gerçi benim verdiğim bu örnek en extrem örnektir. dindar insanlar , genelde çocukları ile pek ilgilenmemekte ve onları ihmal etmektedir. herşeye imtihan dünyası deyip geçiştirirler. tek kafalarındaki şey , o inandıkları cennettir. oraya girebilmek için savaş vermeyi , kan dökmeyi dahi göze alırlar. işte o an çocukluğunuzda öğretilen tüm kalıplar daha iğrenç gelir size.

toplumumuzun en büyük sorunlarından biridir. bir diğeri de belirli kalıpları olmayan ve yeni yetişen nesildir kanımca.
devamını gör...

yazarların para için en fazla yapabilecekleri şey

hiçbir şey. kılımı bile kımıldatamam.
devamını gör...

genetik danışma

evli insanların çocuk yapmadan önce , zorunlu olarak yaptırması gereken test. şimdi bir çift düşünün. severek evleniyorlar. bir de okumuş insanlar. sonra bu testleri yaptırıyorlar. sonuçlara itiraz ediyor ve yine çocuk yapıyorlar. çocuk sakat doğuyor. e gerizekalı insancıklar. madem sonuçlara itiraz edip yine bildiğinizi okuyacanız niye devletin doktorunu meşgul ediyonuz? bir de bu kişiler akraba fln da değiller. gel de bunların çocuğuna verginden öde şimdi.

sosyal medyada bu kadar kötü gösterilen akraba evliliği bile bu tipler kadar sorun değil. amcasının kızını zorla nikahına alan herifler en azından devletin hastanesini meşgul etmiyor. bir şekilde beyinlerini manipüle edebilirsin. insanların cinselliği tabu haline getirmesi ve doğudaki b.ku çıkmış akraba evlilikleri tabiki de büyük bı sorun ama ilk paragrafta anlattığım tipler en büyük sorun. adam hem devletimin doktorunu işgal ediyor , hem de riski aşırı yüksek bir işe girişiyor hem de bunun çocuğunun ilaç parası , senin benim verginden çıkıyor.

ben yönetici olsam , bu testleri kesinlikle zorunlu ve herkesin ulaşabileceği bir şey yapardım. ama öncesi için de farkındalık yaratırdım toplumda. bu testi yapmadan çocuk yapanları da sakat doğarsa o çocukları alırdım ellerinden. sağlıklı doğarsa da para cezası kitlerdim. eğer akraba iseler (bkz: kuzen) bu cezayı ikiye katlardım.

#239490 entryde de söylendiği gibi zaten çoğu ülkede , biz de dahil 2030 a kadar bu zorunlu olur ise ne ala. eğer o çocuk %99 sakat doğacaksa bonom cocogom allah'ın vordogo con diyerek o çocuğu doğurmayacaksın veya tedavi olacaksın. hadi herşeyi geçtim değer mi bu anlayış yüzünden zaten çivisi çıkmış faşist dünyaya 1 kusurlu can getirmeye?
devamını gör...

pastanecilik

pastane işleten kişilerin yaptığı meslek
devamını gör...

türkiye'nin genetik haritası

içine edilmiş harita
devamını gör...

yazarların hayalleri

teyzemin kızıyla evlenmek
devamını gör...

anksiyete bozukluğu

aşırı kaygıdır.
devamını gör...

normal sözlük'ün adeta chp'nin arka bahçesi olması

ekşiciler kadar vahim değildir
devamını gör...

sözlükte yaşlılara saygının kalmamış olması

boomerların , her eleştiriye gelememesi ve aktrollük yapması sonucu oluşan durum.
devamını gör...

yazarların şu an dinledikleri şarkı

(bkz: kuzenler hep en son kalan)

ceza ft gazapizm - baskın
devamını gör...

yabancı dil bilmeden yabancı müzik dinlemek

sık yaptığımdır
devamını gör...

müzik zevki aynı olanları tanıştırıyoruz

ne bulursam dinlerim
(bkz: rap)
(bkz: pop)
(bkz: rock)
(bkz: arabesk)
(bkz: yabancı müzik)
devamını gör...

üstteki yazara bir şarkı öner

dua lipa - one kiss
devamını gör...

hristiyan olmak için gerekenler

akraba evliliğine karşı çıkmak
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının ilk aşkları için yaptıkları

- hayalini kurduğum sınıfa transfer olmaktan vazgeçmek
- an be an aşk acısı çekmek
devamını gör...

lgbt'li ve hdp'li tayfanın haklı olan her muhalif hareketi baltalaması

(bkz: kaş yapayım derken göz çıkarmak)
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim