daha okuyorum ama istemediğim bir memlekette , sürekli önüme bin tane engel koyan anlamayan hayatı daha zor nasıl yapabiliriz diyen ailem var . unutamadığım bir sevgilim yok ama kimi sevmek istesem ya güvenimi param parça eden heves kırıklığı yaşatan ve bana adam gibi bir kere sevilmedin ki aşk senin neyine diye düşündüren kişiler çıkıyor.
-insanların gereksiz şeylerine artık katlanamazsınız
-pahalı olduğu için biraz cebinize zarar verir
-empati ve anlayışınız aşırı geliştiği için dünyanın gidişatı ve kimsenin dikkat etmediği şeyler sizi üzer.
kadınlar erken olgunlaşmaz erken büyümek zorunda bırakılır .oraya gitme onu yapma sen kızsın yok böyle davranma öyle davranma şunu yapman gerek .bir insan yaşına göre davranmıyorsa hem sevgiden hem de özgürlükten mahrum bırakılmıştır.
her yaşadığı şeyin bir ders olduğunu bilen ,dışa acısını göstermeyip geceleri duvarla bakışıp uyuyan ve mutluluğu çok hak edip kaybedislere alışan insandır.
bir kere yalnız kalınca o zehre alışıyorsun bazen kalabalık arkadaş ortamı olanlara aşırı özeniyorsun ama yalnızlığını da bozmak istemiyorsun tek kötü tarafı doğum gününü kimse kutlaması
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.