öne çıkanlar | diğer yorumlar

2. filmin hemen ardından 1983 de yapılan korku filmidir. katilimiz jason voorhess nihayet kendisiyle özleşen hokey maskesine kavuşur. bu filmde jason 2. filmde öldüğü sanılsa da bir şekilde yine hayatta dır. bu film kristal göl'ün yakınında ki bir evde geçer. filmin iyi yanı her türlü insanı görmemiz gangster zenciler fantastik insanlar, kilolu tipler vs. ayrıca serinin ilk 3 d filmi olma özelliğini taşımaktadır. jason yine kampa dönmüştür hayatta kalmayı yine başarmıştır ve zıpkınla adam öldürme kelle uçurma gibi yeni cinayet yöntemlerini kurbanları üzerinde denemekten çekinmeyecektir.


jason neden son kurbana geldiğinde acami bir katile dönüşüyor? galiba avcılık oynamayı seviyor sonuncuda zevkini alma peşinde illaha ki
devamını gör...
en az jason x ve jason takes manhattan bölümleri kadar matrak bulduğum 13. cuma bölümü. jason'ın iyi bir okçu olduğunu da öğreniyoruz bu bölümde.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"13. cuma part 3" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim