sokakta el kadar bir çocuğu tekme tokat döven elini yüzünü kan içinde bırakan bir gözü dönmüşe nasıl sinir olunursa bu kadına da öyle sinir oldum bugün... elinden almak istedim o çikolata bile veremediği çocuğu, yüzünü gözünü silmek.. teskin etmek ağlamasını durdurmak istedim.. yok hayır sakın herkes böyle değil..aman ha çocuğum.. bak iyiler de var demek..daha minicik bir çocuğun acısından, mazlumiyetinden iğrenç dinsel tabularınızla yararlanmak, en iğrenç şekilde cılkını çıkarana değin sömürmek.. şu memlekette dine de dindara da saygı ve güven bırakmadınız.. ramazanmış.. sonra sözleşmişmiş.. çay içecekmiş.. riya her yanınız..tanrınız bizim tanrımız değil orasında netim.. ben allaha inanıyorum ama siz hangi tanrıya inanıyorsunuz hiç bilmiyorum..
tanım: bekarken aileden sorumlu bakanın davranışı.
devamını gör...
twitter
yeni aile bakanı derya yanık 23 nisanda koltuğuna oturttuğu çocuğa bir şey ikram etmemiş ramazandan sonra çikolata ve çay verecekmiş. bunu kimlere yaranmak için söylediği belli tamam da küçücük çocuk be o. azıcık insafınız yok mu? koruma evinde kalıyormuş bir de. allah merhamet versin, işimiz çok zor bunlarla.
devamını gör...
ramazan ayındaki gereksiz hassasiyet beklentisinin geldiği son durumdur. *
devamını gör...
aile ve sosyal hizmetler bakanı* olmaması gerektiğini ispatlamış kişidir. fakat, bu görevinde liyakat bekleyen bizlere göre böyledir; onu o konuma getirenler zaten kendisinden "kukla" olmasını beklediği için bir şey değişmeyecektir.

kameralar önünde söylemesi geçtim, bir çocuğun yüzüne yüzüne yetimhanede büyüdüğünü söylemek nedir ya? ister söylerken tek olun, isterseniz kameralar açık olsun.

sen bir yetişkin olarak oruçlusundur, peki. fakat karşındaki bir çocuğa çikolata vermen, hatta çocuğun çikolatayı yemesi seni günahkar yapmazdı. televizyonda bunu izleyecekler ayıplamazdı. ayıplamazlardı di mi ? ben mi yanlış düşünüyorum?

sizden bütün varlığımla tiksiniyorum.

edit: başta aile ve sağlık bakanı yazmışım. sadeceelestiriyorum'un uyarısı ile düzeltiyorum. derya yanık, aile ve sosyal hizmetler bakanımız.
devamını gör...
dindar nesil diye diye nerelere geldiğimizin göstergesidir. sen koskocaman bir bakansın dediklerini bir daha düşün istersen
devamını gör...
daha bir çocuğa nasıl davranacağını bilmeyenlerin bakan olabildiğini göstermektedir. el insaf be ablacım.
devamını gör...
ülke olarak geldiğimiz hale bakın cidden. yazıklar olsun, yakında görevden alınması dileğiyle.
devamını gör...
daha önce açıldı bu başlık. modlar, romalılar.

(bkz: koruma altındaki çocuğu ifşa eden aile bakanı)
devamını gör...
bir kere de şaşırtın ya.
devamını gör...
bir siyasal islam klasiği.
devamını gör...
neresinden baksan elde kalan davranıştır. çocuğun koruma altında olduğunu ifşa etmesi ayrı bir dert, allah'ın sorumlu tutmadığı çocuğu ramazan diye çikolata ve çaydan bile mahrum bırakması ayrı bir dert. gerçi bu zihniyetten ne bekliyorum ki. ama şu an en büyük problem koruma altında kalan bir çocuğu ifşa etmiş olmaları. aklım almıyor, o çocuğun orda ne işi var? zaten yakınından şiddet gördüğü için koruma altına almışsın ne diye tekrar önüne atıyorsun? ha bir de lütufmuş gibi ramazandan sonra çikolata ikram edecekmiş. eksik olsun. sen zaten o çocuğun yiyeceği çikolatadan etkileniyorsan tutma o orucu.
devamını gör...
nereden tutarsan tut elinde kalıyor. dini açıdan bakarsak o yaşta henüz cinsel olgunluğa ulaşmamış çocuğun oruç tutması gibi bir gündem dinen olamaz. diğer yandan ramazan olmasa sen o çocuğa çay ikram edip çikolata vereceğini ifade ediyorsun da acaba o yaşta çocuk kemik gelişimi için çay yerine süt içse daha mı iyi olur, çikolata yerine fındık ceviz bademli bitkisel barlardan versen eline kamuoyuna da mesaj versen çikolata yedirmeyin diye kötü mü olur.

şimdi sorsan peygamber efendimizden alıntı yaparlar işi ehline veriniz derler kürsüden veya işçinin hakkını alnının teri kurumadan veriniz diye ahlak dersi verirler ama konu uygulama olunca durum ortada.
devamını gör...
ya kaldırın şu safsatayı artık ya. bunlarla olmuyor bu iş, zamanında sevimli bir jest olarak ortaya çıkan bu faaliyet bunlarda eziyet, başkası adına utanma ve s*ç*p sıvamaktan başka bir his uyandırmıyor.
devamını gör...
çocuk oruç tutuyorsa verme tutmuyorsa ver bu kadar basit aslında .
devamını gör...
hak yemek oruç bozmuyor.
devamını gör...
o çocuğun psikolojisini çikolata değil milyonlar versen düzeltemezsin daha sonra..bunlardan bir gün hesap sorulmazsa gözümüz açık gidecek ona yanarım..
devamını gör...
samimiyetsiz isteksiz bir görüntüdür. çocuk bile bunun eminim farkındadır.
devamını gör...
arkadaşlar ne bekliyorsunuz,bekliyordunuz
devamını gör...
siyasal islam ya da dinci fanatizm budur işte. nefis örnek. ne mal olduğunuzu yine unutturmadınız.
devamını gör...
bu yaptığını iyi bir şey zannedip bir de kameraya dönüp açıklama yapıyor ya çok trajikomik görünüyor yepisyeni bakan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aile bakanı'nın 23 nisan'da koltuğuna oturan çocuğa davranışı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim