hangisi daha fazla yüzsüzdür? bilemedim.
-komünist amerika’ya demediğini bırakmaz, ama orda yaşar. bütün teknolojisinden yararlanır.
-müslüman batıdaki insanlara kafir der, cehennemde yanacak der, ama onların ülkesinde sosyal haklarından, teknolojisine kadar her şeyinden yararlanır.
devamını gör...
anadolu irfanının yetersizliği yüzünden hakkını hiç aramaması aksine hakkının ne olduğunu bile bilmeyen toplumun savunmasını yaaaaa dünyanın bir ucundan yapan yiğitler
devamını gör...
komünist bir mücadele her ülkenin temel ihtiyacıdır. islamı mozambiğe yaymaya çalışan aklı-evveller amerikanın en büyük sosyalist hareketlerin merkezi (bir zamanlar) olduğunu ve büyük tekstil işçilerinin grevlerinin(chicago) olduğunu bilmezler.

abd devrilsin komünizm kurulsun ama çok ama çooook zordur. bütün ülkenin resmi ideolojisi neredeyse anti-komünizm üzerine kuruludur.

www.americanpartyoflabor.co...
devamını gör...
ortak küme olarak liberal eşleminde birleşen insanlar topluluğu
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"amerika’da yaşayan komünist vs batı'da yaşayan müslüman" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim