yok hacım. ne yaparsan yap randımansız bir olay. engelli koşu yapıyor hissiyatına kapılıyor insan.

sevişiliyor mu yoga mı yapılıyor belli olmayan olaylar hep... karışıyor. şekilden şekile girerek vücudun o an için çalışmaması gereken bütün kasları çalışmaya başlıyor, bunlar hep ekstra enerji gerektiren işler.

esneme gerilme yapılmadan böyle şeylere girişilmemesi gerek. mutlaka ısınma hareketleri yapılmalı, valla o an hırt der gidersin, benden demesi.

kadınlar rahat, olay erkekte hep.
devamını gör...
arabanın olmaması.
devamını gör...
dar alanda kısa paslaşmalar.
devamını gör...
benim gibi kısa boyluysanız partneriniz de öyle minnaksa hiç sorun olmaz. sevmezdim ama onun tadı da ayrıymış.
devamını gör...
ne dertler var ya rabbi? önde sevişmenizi salık veririm belki üçüncü kişi olarak vites topuzundan yararlanmak istersiniz. bu eğlenceli oyununuzda vites de olsun istemez misiniz?
devamını gör...
arabasına göre değişir tabii. bu konuda idolünüz çiçek abbas filmindeki şakir olmalı. minibüsün arka koltuğu gayet idealdir.
devamını gör...
arabada sadece oral yaptırırım.
120'den sonrası çok keyifli oluyor.
devamını gör...
yetenekli olan her şeyi yapar.
devamını gör...
doblo al hacım.
devamını gör...
araba ticari araçsa, kangoo, connect, doblo gibi bir modelse arka koltuğu yatırıp rahat rahat sevişebilirsiniz. illa ki passat arka koltuğu şart değil. araba alırken dikkat ettiğim şeylerden biri budur.
devamını gör...
çok çok tatlıdır. zorluğu için zaten o yolu seçiyoruz. liseli değiliz fantazi kurbanıyız.
devamını gör...
eğer partneriniz arka koltuktaysa ve siz arkanızı tüm dünyaya dönmeyi göze alıyorsanız en azından bir kerelik denemeye değerdir arabada sevişmek. ikiniz de aracın içindeyseniz, evet hiç ergonomik değildir. yine de adrenalin için evet diyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"arabanın arka koltuğunda sevişmenin zorlukları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim