auto-tune 1997'de çıkıyor ama 1997'den sonra kaliteli bir avuç müzik var desek yeridir. daha iyi olması gerekmiyor muydu? efsanelerin, müzik tarihini sarsan bütün kıymetli isimlerin auto-tune bulunmadan önce yeri göğü salladığını hatırlatmak istedim. ironik.
devamını gör...
emek neydi? emek başarıydı, emek azimdi. ünlü soru şudur: emek vermeden tarla biçilir miydi? şimdi günümüzde emek vermeden şarkı yapmak daha kolay. mfö'nün fuatı tarafından "şimdi bütün şarkıların sample'ı aynı" denince bir grup hümayun-u testis geçmişti ama aynı sample, aynı tune, birbirinin kopyası 1453 şarkı... emek farklı olanı bulunca değerli. yoksa 3 akorla da gayet şarkı yazılır kabul ama sen sever misin bilmiyorum canım kardeşim.
devamını gör...
doğrudur.
beethoven, mozart ve tchaikovsky bu üçlü hiç auto tune kullanmadı. gerçekten başarılı oldular.
devamını gör...
auto-tune denilen şey yeteneksizliği örttüğü için doğrudur. ortalık, çıkıp kendi albümünden tek parça live söyleyemeyen çakma vokalistlerle doludur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"auto-tune'dan önce daha başarılı müzik yapılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim