kötü davranmak. *
devamını gör...
kız evi naz evi olayı.
ama gerçekten bu konuda tutarlılığı olan biri değilim. sevgilimle sevgili olup 2 sene, 3 sene, 1 sene, 6 ay sevismedigim de bir dolu hikayem var. bir hafta sonra sevistigim de oldu.
ruh hali, o dönem içinden gecilenler filan.
bazen de yıllardır tanıyorsun gibi geliyor, bazen de iradene hakim olamıyorsun.
20li yaşlarda genelde 6 ay sonra sevişirdim.
30lu yaşlarda genelde 1 ay sonra seviştim.
bakalım 40li yaslar nasıl olacak? erkek defterini şöyle bı 5 sene kapatmayı düşünüyorum. hayırlısı;)
devamını gör...
20 li yaslarda cok cahilsin. cok safsin. cok temizsin. o yaslarda kendini dunyanin en ozel prensesi gorme suursuzlugu da var. ıstiyorsun ki hayatina giren adam seni digerlerinden fazla sevdigini kanitlasin, farki olsun. o yuzden istiyorsun ki kalbine girmek icin aylarca yillarca ugrassin. askindan emin ol.

30 lu yaslarda kimsenin pesinde pervane olacak enerjisi olmuyor. ıki naz yapsan, senle mi ugrasicaz deyip baskasina gidiyorlar.

ben su an 40 kusur yasindayim. bekleyen erkek cok ender ve ozel geliyor bana.
devamını gör...
bugunlerde kim beni en cok bekledi uzerine dusundugum.
bekletmek ustune bir karikatur buldum da ondan oldu;)

-ilk sevgilim 14 yasinda bana cikma teklif etmisti. 17 yasinda kabul etmistim. sonra ayrilmistik. sonra 7 sene daha arayip evlenelim demisti. demek ki ilk sevgilim 10 sene beklemis.

-orta birde hoslandigim cocuk 6 sene beklemis.

-ılk sevistigim cocuk 5 sene beklemisti.

-3 sene bekleyen bir eski sevgilim oldu.

-2 sene bekleyen bir eski sevgilim oldu.

baska hatirlamiyorum.
ben vardim diye hatirlatmak isteyen olursa, buyursun, hatirlatsin;)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bekletmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim