1.
bunu diyen müdür yardımcısı. kime diyor? bahçede oturan liseli çocuğa. ne kadar korkaksınız. ne kadar acımasız ve rezilsiniz. ona acıdıkları için hâlâ bu okuldaymış. bak bak bak, biz de sana acıyoruz. bir de özür dilemek yerine video yayılınca çekenleri bulacağız diye tehdit etmiş. vah ki ne vah, ülkenin gençleri kimlere emanet.
haber
haber
devamını gör...
3.
bir öğretmen, öğrencisiyle nasıl böyle bir üslupla konuşabiliyor? bu sözleri sarf edip arkadaşlarının yanında onu nasıl rencide edebiliyor?
devamını gör...
4.
öğretmenler odasında kendine öğretmen diyen tipler çocuklar hakkında neler söylüyor bir bilseniz, bu adam melek dersiniz. yaptığını övmüyorum, acilen soruşturma açılıp açığa alınmalı fakat her meslekte olduğu gibi bu meslekte de bu ve bundan daha beter zavallılar mevcut. hele idareciler... hepsi eğitim bir sen üyesi, bir çoğu din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, hatta bazılarının eğitim fakültesi çıkışı yani pedagojik formasyonu dahi yok. sonra herkes sistemi falan konuşuyor. sistem ne diye sormamak lazım, sistem kim?
devamını gör...
5.
6.
acab bu saatten sonra mudurleri de kapsiyor
devamını gör...
7.
o okulun allah bin belasını versin. olmaz olsun öyle okul. cehenneme kadar yolunuz var. siyasal islam, senden etimizle kemiğimizle nefret ediyoruz yeminler olsun.
devamını gör...

