şu an içinde bulunduğum ruh hali,anlık sevinç ,sonra yerini alan üzüntü ve ardından gelen kızgınlık,sinir,nefret...
devamını gör...
benim de içinde bulunduğum durumdur.
neye üzüleceğim, neye hayıflanacağım
neden korkuyorum, ümidimi kesiyorum bilmiyorum.
bildiğim tek gerçek var “sevdiğin kadar sevilirsin.”
devamını gör...
hafta boyunca içinde bulunduğum iğrenç durum. anlık sinirleniyorum sonra hüzünleniyorum ufacık bir rahatlama geliyor ondan sonra yeniden başa sarıyor.
devamını gör...
tam olarak ne hissettiğini bilememe durumu. birkaç gündür bu durumdayız. üzüntü, sevinç, çaresizlik, kızgınlık ne ararsan var. türlü yemeğinden halliceyiz.
devamını gör...
ülkece o kadar zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz ki kelimelerle anlatmak bile pek mümkün olmuyor. deprem bölgesinde olup korkunç olaylara şahit olmak, o hengamede insanlara yardım etmeye çalışmak vs. inanılmaz derecede yıpratıcı.... bir de benim gibi deprem bölgesinde olmayıp kalben orada hisseden binlerce insan var. oradaki insanları düşündükçe yemek yemek, uyumak bile eziyete dönüyor. haberlere baktıkça kahroluyorum. bütün bu yaşadıklarımız da doğal olarak duygu karmaşası oluşturuyor elbette. umarım en sürede depremzedelere maddi-manevi her türlü imkanı sağlayıp bir nebze de olsa yaralarını sarabiliriz...
devamını gör...
şuanda içinde olduğum durum tam olarak. duygularım darmaduman. her kafadan bir ses çıkıyor. doğru olan yanlış olan ne bilmiyorum. duygularım karmakarışık.
devamını gör...
öfke ve üzüntü iç içe geçmiş bir durumdayım, insanlığa olan inancımı kaybettim sanırım.
devamını gör...
çoğu gibi benim de içinde bulunduğum durumdur
devamını gör...
enkaz altında kalan cansız bedenleri düşündükçe keder, enkazdan sağ çıkarılanların haberini aldıkça mutluluk hissettiren karışık bir haletiruhiye.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"duygu karmaşası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim