yeryüzünde market poşetini açmaya çalışmanın ve nevresim değiştirmemin kapıştığı tek şey bir erkeğin hastalanmasıdır.

insan vücudu -her ne kadar bir iddia olsa da- en fazla 45 del acıya dayanabilir. fakat doğum yaparken, kadınlar 57 del kadar acı çekerler. bu, aynı anda 20 kemiğin kırılmasına eş değerdir.

sevgili nazlı insan oğulları,
bilin diye söyledim.

edit: değerler, bilimin hiçbir zaman mutlak olmadığı göz önünde bulundurularak yaygın olan bir inanışa göre verilmiştir. fakat bu vardığım sonucu değiştirmemektedir.
devamını gör...
biz kadınlar doğum acısına katlanabiliyoruz diye erkeğin hastalanması küçümsenecek ya da önemsenmeyecek bir durum olmuyor. iki cinsiyetin de hasta olması zor bir durum, geçmiş olsundur.
devamını gör...
grip olduklarında ölümcül bir hastalığa yakalanmış gibi davranan, yatak döşek sürünerek ağlayan erkeklerin man flu savunmasında gerçeklik payı var gibi görünüyor.
erkekler grip olduklarında kadınlara göre daha ağır semptomlar gösteriyor. araştırma için buradan
kadınların ağrı eşiğinin daha yüksek olması yine erkeklerin hastalık nazına anlayış göstermek için geçerli bir neden.
erkeklerin hastalanmaları ve hastalığa karşı verdikleri fizyolojik tepki erkeklerin fiziksel anlamda kadınlardan güçlü olduğu savunanların bu savunularını gözden geçirmelerini gerektiren nedenler arasına eklenebilir.
devamını gör...
tuhaf bir durum değildir. insan sonuçta.
devamını gör...
neyse ki anlatılan erkek tanımına girmiyorum, çocukluğumdan beri ne biçim hastalıklar geçirdim ama o hastalıklara rağmen it gibi hiperkaktif ve hareketliydim.
devamını gör...
ne kadar garip bi durum. demek erkekler de hastalanırmış

not_ emoji ekleyemediğim için çıldırıyorum şu an
devamını gör...
pisipisi adlı kullanıcının bu konudaki dediğine katılıyorum. her iki cinisiyette insan ve bazı durumlar hariç aynı fizyolojiye sahibiz. hastalık her durumda ciddi bir meseledir. kadınlarda erkeklerde can taşımakta ve değerlidir.
devamını gör...
bence de erkekler hastalıkta daha çok zayıf düşüyor, bunun sebeplerinden birisi de , çok ama çok enerjimizin düşmesi. bildiğiniz 80'lik hissediyorum kendimi.
devamını gör...
ben bu konuda iyi sayılırım. eğer görüntü gitmediyse yatak döşek yatmam fakat önerme doğru bence de, bir arkadaşım günlerce ölüm döşeğinde gibi nazlanır baksan grip olmuş. ilgi şefkat ister tüm ev onunla ilgilenir, hakkınızı helal edin der. hoşuna gidiyor bence bir çok kişinin.
devamını gör...
göreceli bir konudur.
evde nazınızı kaldıracak karınız varsa, yorgan döşek yatarsınız.
evde kaplan besliyorsanız, hasta olduğunuzu çaktırmazsınız bile...
devamını gör...
babam ciddi ciddi vasiyet yazmaya başlıyor. tüm akrabalarımızı karı-koca aynı evdeki insanları bile tek tek arayıp hasta olduğunu söylüyor.
bununla yetinmeyip, hepimize "hayırsız evlat" deyip mirastan men eden bir kağıt doldurup imza atıyor.
youtube'da türlü türlü karışımlar bulup onları hazırlatıp içiyor.
minicik bir halsizlik bile buna evriliyor. geçen sefer çiçek alıp ziyaretine geldim. aynı evde olmamız dışında bir sorun yok.

edit: #637372">#637372 aynı babam gibi okurken bastım kahkahayı. *
devamını gör...
bütün hastalığı anneme bögürerek geçiririm. annna! ölüyooom!eşim olsaydı da ona böğürurdum. ama ilginin bir an üstümden kalkmamasi gerekiyor. sekerat anını yaşayan ölü muamelesi görmek istiyorum. o ilgi en etkili ilaçtan da etkili ilaç.
devamını gör...
ölüm döşeğindeymiş gibi davranırlar. çok komik.
devamını gör...
sanki doğum yapıyor gibi davranan insan çeşidi
devamını gör...
aman siz hastalanmayin.. bakana eziyet.. herseyi ayaklarına beklerler.sizlanmalari.. istekleri bitmez.. her halleri sorun bu adamların..
devamını gör...
hiç nazlananına denk gelmedim. genelde iyiyim bir şey yok diyerek geçiştirip sonrasında daha da hasta oluyorlar.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
evlerden ırak, düşmanımın başına gelmesindir. bir naz, bir aman da oram buram, of başım pof dişim halleridir. bir nazlı olur ki bir de çeneye vurur hastalik. erkeğin hastalığının en yoğun hali kadının hastalığının en hafif haline denktir kanımca.
devamını gör...
resim anlatmış bize susmak düşer.
devamını gör...
hiç nazlı değilim çorabımı giyerken ağlıyorum çok mu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkeğin hastalanması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim