dolusu müthiştir. active plusta fena değil. sağolsun tofaş fabrikası, radyosuna aux koyup kablosunu çekmemiştir, cruise control koyup kolunu takmamıştır. fiat fanları bunlara ilişkin kendi yöntemlerini geliştirdi, ben de aux'u kendim yaptım cruise control'ü de bir elektrikçide orijinal gibi yaptırdım. satacaktım ama yerine alacağım diğer araçları görünce satmaktan vazgeçtim.
devamını gör...
bir zamanlar bir kaç modelini kiralayıp uzun yola çıkmıştım. 1.3 dizel bildiğimiz piyasa arabasıydı ama 1.6 dizel gerçekten çok iyiydi. sınıfına göre alınabilir. taksiciler boşuna almıyor. milyon km devirip hala motoruna anahtar değmeyenlerine şahit oldum.
devamını gör...
estetiğini beğenmediğim otomobil markası.
devamını gör...
yeni nesil tofaş diyorlar.
devamını gör...
günümüz aynı klasmanda ki bir çok araçtan daha iyi bir gövde yapısı var. yol tutuşu da bir harika. artık ülkemiz de yenisi üretilmiyor, mısır da üretiliyor
devamını gör...
az yakan, parçası bol , piyasası olan bir araçtır. şirketlerin vazgeçilmezidir.
devamını gör...
avrupada çöpe atılan bu araç türkiyede ev fiyatına satılıyor.
devamını gör...
yerini fiat egea'ya bırakan araç modeli. 2. elde temizini bulmak zordur. piyasada taksi ya da şirket çıkması bolca bulunur. kilometre düşürme, hasar kaydı gizlemek için plaka değiştirme vs çok sık görülür bu araçlarda.
devamını gör...
güzel araba, yüksek olması da cabası.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fiat linea" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim