- filistin halkının yanındayız!
+ telaş yapmayın arkadaşlar. birer birer çıkışa doğru ilerleyin. gazze ve hamas'tan uzak durun, korkuluklara yaslanmayın.
+ yakında filistin halkı yanımıza gelir zaten.. *
devamını gör...
bir kilicdaroglu soylemi olabilir.
devamını gör...
iki taraf da ipimde değildir. bu öyle taraf olunacak bir savaş değildir zaten en başında. koskoca dünya bir israilin keyfine bir taraftanda filistinlilere zulüüüm diye bağıra çağıra çocukların kadınların yaşlıların katledilmesine öylece bakıyor.


sıçarım orta doğu bataklığınıza. yanlarında olanları gazze'ye alalım...
devamını gör...
mücahid olarak filistin'e gitmenizi öneriyorum o zaman.

filistin'in gram aklı olsaydı şu hareketleri yapmazdı. ama alışmışlar tabii din üzerinden siyaset kasmayı. sen bütün topraklarını peşkeş çek sonra vatan millet de. hani filistin bu savaşı kazanır veya kaybeder benim umurumda değil ama zamanında israil'den aldığınız parayı barlarda yedik demeyi de bilin. gerçi o parayı yine israil topladı ama neyse. öte yandan, israil birkaç saate büyük bir saldırı düzenleyecek ve bunu filistin halkına söyledi. gazze şeridini boşaltın dedi. filistin ise direkt habersiz bir şekilde daldı.

ayrıca;

(bkz: atasını tanımayan it peşinde gezer)
devamını gör...
hain ar*bın yanında olacağıma sürünürüm daha iyi.
devamını gör...
beline kuvvet...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
b.k yanındasınız..
yani, nasıl olabilirsiniz ki?
söyleyince oluyor mu öyle?
ışınlanıyor musunuz?

sen bir kere, yaşadığın coğrafyada ispatladın mı da rüştünü, sıra geldi oralara?
yaşadığın şehirde, mahallende hatta apartmanında bile bir birliğin yok..
var mı?
kimin ya da kimlerin yanında oldun şu ana kadar?
kime somut bir destek verdin, organize şekilde, çıkarsız...

filistin halkının yanındaymış...
sen cumhurbaşkanı mısın?
sıradan bir vatandaşsın!
ilk önce kendi halkının yanında ol sen..
birlik olmaya çok meraklıysan, önce kendi aranda birlik ol..
devamını gör...
sanki özgür bir vatandaşmış gibi yorum yapan birey beyanıdır. her biriniz artık resmen katarın kölesisiniz. önce kendi özgürlüğünüze sahip olun, sonra başka halklarınkine yorum yaparsınız.
devamını gör...
şahsen ben israil halkının yanındayım. adamlar parası neyse verip toprak almışlar. satarken kimse yok dememiş, paraları cukkalarken de kimse "ya bu yanlıştır" dememiş. sonra bakmış israilliler böyle ülkede yaşanmaz, biz niye kendi ülkemizi kurmuyoruz demişler ve kurmuşlar. tabi adamlar ülke kurunca mısır, ürdün, suriye, lübnan bir de sanırım ırak "seni öldürürüz" diyip dalmışlar. israil de beşini birden yenip "gelin hele" diye iyice perçinlemiş kalıcılığını. sonra tek tek dünya devletleri tanımaya başlamış ve bilin bakalım çoğu müslüman olan ülkelerden ilk kim tanımış israili?* bugün filistinin yanında olduğunu iddia eden müslüman devletler o gün de bu gün de kılını kıpırdatmıyor. iranmış, suudi arabistanmış, türkiyeymiş hiç birinden ses seda yok. en fazla yapılan "seni kınıyoruz, kınadık. kınnnn"

bu sebeple biz hiçbir zaman filistinin yanında değildik, olmadık. mavi marmara baskınını ne çabuk unuttunuz? adamlar gelmeyin vururuz dedi, gittin vurdular. gemide olan siyasileri "vurabilirler inin siz" diye indirdin, gidenleri öldürttün. vatandaşına operasyon yapılıp öldürüldü!! sonra ne oldu? adam başı şu kadar para tazminat ödediler konu kapandı. bazen merak ediyorum bizim başımız için de ödeme yapsalar gelip öldürmelerine müsade ederler mi?

neyse boş fantazileri bi kenara bırakırsak adamlar haklı. ülkelerinde huzur içinde yaşamak istiyorlar. kimse istemez evinde çayını yudumlarken -üstelik şabatta- roketatarla öldürülmeyi. iddia ediyorum bu gün israil "kaç para ula sizin torpaklarınız? neyse parası vereyim gidin buralardan" dese başta hamas olmak üzere alayı terk eder ülkeyi. hiç bana vatan savunuyorlar demeyin, parayı gösterin anlayacaksınız demek istediğimi.
devamını gör...
orda bir köy var, uzakta
o köy bizim köyümüzdür.
gezmesek de, tozmasak da
o köy bizim köyümüzdür

hikayenin özü,içerde de dışarda da.
devamını gör...
savaşta sivillere, hayvanlara dokunan kimsenin yanında değilim.
önceki savaşlarda hayvanlara bile dikkat edilirdi. şimdi çocuk, kadın vs. bile dinleyip göremiyor insanlar.
savaş anlayışları sivil öldürüp, kadınlara tecavüz etmek olan pustları desteklemiyorum.
içlerinde olmayan tanrı ile "allah allah" vs. bağırıyorlar bir de.
savaş anlayışınız bile bozuk içiniz gibi...
israil onlara doğru düzgün rahat vermedi evet. onları karalayıp kendisini de aklayamayacağım kadar kara ama yöneticiler yerine halka zulüm insanlık değil. ve çoğu savaşta kadınlara yapılan o aşağılık muameleyi kabul etmiyorum. askeri bir personel olsa bile yakalandığında bu o.'luk yapılmaz.
karaktersiz ve zihniyetsiz insanların savaşı en az varlıkları kadar mide bulandırıcı.
hatay için çirkin konuşma yapan imam bu sefer türkleri filistin için desteğe çağırmış. kendisi de buradan dua edecekmiş. kendisinin sevgisi hani? kendisi gibi düşünen tüm dinciler savaşta öncülük etmeye gitsin. gidin, gidin.
savaş anlayışı olmayanların yanlışına destek olun. haklı oluşunu adi bir savaşla haksızlığa taşıdı. biraz objektif olun...
ikinci abd olan israil'i de sevmiyorum ama ortada masumlar var. benim için berbat ülke olsa bile halkı hedef alınmış. bu insanlığa sığmaz. sizinkiye sığıyorsa, o kadar da büyük bir insanlığınız yokmuş demek ki...
ve iç savaş eşikte. ilk kendinizi düşünün. oturulan yerden izlediğimiz görüntüleri yaşamamız an meselesi. bunun ne kadar bilincindeyiz?..
devamını gör...
ben değilim. yanında olduğunu belirten de sektirip yanlarına gidebilir.

masum sivilleri ve öldüğü halde kırılmadık yerini bırakmayan, ölüye bile saygıları olmayan bu leş kargalarını da, davalarını da savunmuyorum.
devamını gör...
dersimli kılıçdaroğlu kemal'in saçma sapan sözlerinden birisi. neymiş, israil, filistin'e zulmediyormuş da zart zurt. hadi lan oradan dersimli piro. bir de filistin bayrağı, türklere isyan bayrağıdır. canınız cehenneme ulan sizin, canınız cehenneme!..
vakti zamanında ufak çıkarlar uğruna osmanlı'ya ihanet eden, 1915 sözde ermeni soykırımı'nı savunan, kıbrıs'ta türklere karşı yunan'ı destekleyen, kafkasya'da azerbaycan'a karşı ermenistan'ı tutan, doğu türkistan'da kızıl çin tarafından uygur türklerine karşı yapılan insanlık dışı soykırımda çin'in yanında olan hain filistinin asla yanında değilim ve olmayacağım da...
kızıl solcularla yeşil islamcıların ortak noktası milliyetsiz ve vatansız olmalıdır. ne kızılız ne yeşiliz, bizler turkuaz'ız..
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ben degılım. yahudi hayranlığımdan ya da arap düşmanlığımdan değil. zaten israillilerin de tamamı arap. ama o da masum değil.

neden değilim. filistin dediğiniz. bir kere türk düşmanı. osmanlıya ihanet eden, türkiyeye karşı tüm terör örgütlerimi aleni destek veren. pkk ya uzun sure kucak açan. destekleyen bir devlet. 1. dünya savaşında askerlerimizi ingilizlere esir ettirip, esir mübadelesinden önce asit dolu havuza girmeye zorlayarak hepsini kör eden millet. sırf müslüman diye ben türke yapılan ihaneti unutmam. siz unutabılır, inancınızın ırkınızın önüne geçmesini normal görebilirsiniz. ben görmem. ben müslümandan önce türküm. bununla da gurur duyuyorum. sonra inancım geliyor kimliğim tanımlanacaksa. ben filistinle aynı tarafta değilim. sırtımızda sapladığı bıçak var. hain, paralı askerler. her dinci gibi paraya tamah eden. çıkarı için çocul çocuk kadın yaşlı görmeyen. islamı sadece kendi lehine yorumlayan bir millet. israil de ondan cok farklı değil gözümde. o da arap nasılsa. daha eğitimlisi belki sadece. yada o bıle yok ama hamurları aynı bunların zaten. beni bu davada taraf yapmayın. taraf olanı alkışlamamı beklemeyın.


zorunlu edit: birileri gibi kopya kısa bilgilerle donatılmadığım gibi, “yav he he” diye cevap verenlerin daha burnunu karıştırarak gezdiği zamanlarda ümit özdağ, sencer imer, atilla yayla kadir cangızbay, osman metin öztürk gibi adamlardan ders alıyordum. cehaletinizi terbiyesiz seviyesizliğinizle taçlandırmayın. ayrıca israilliler dediğiniz adamlar arap
devamını gör...
toprak parçasını ele geçirmek için ölenler, toprağını korumak için ölenler. bu iki düşünce başlı başına savaşı doğuruyor ve ne yazık ki savaşın hiç bir şekilde olanını kabul etmiyorum. bu dünyayı kana bulayan insandır.
ben savaşsız bir dünyanın geleceğinden de emin değilim.
devamını gör...
(bkz: yalancıyı mokoko yapmıyorlar ya)
devamını gör...
kimsenin yanında değilim. adam bedelli askerlik için kredi çekmiş, mehmetçik filistin e diye bağırıyor. masum insanlar ölmesin sadece hangi milletten olursa olsun.
devamını gör...
soldan ***tir olup gidebilirsiniz..
devamını gör...
özellikle bu ülkenin sevilmeyen herhangi bir solcusu olarak, bu ülkeye özel olarak, tüm dünya sosyalist ve komünistleri filistin düşmanı ya hani, bizim toplumumuza özel bir hainlik olarak,


devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"filistin halkının yanındayız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim