ankara bahçelievler’de bulunan harry potter temalı kafe. mekanda binalara ait atkılar, cüppeler vs de var. bunları giyinip fotoğraf çekilebilir, kaymak birası içebilirsiniz. ilk zamanlarda yoktu ama şuan lisanslı ürünler de satmaya başlamışlar.
devamını gör...
çok keyifli bir mekandı. geçen yıl hemen çaprazındaki midyeci ahmet'i ararken tesadüfen görmüştüm.
sonra gittiğimizde çok beğendim. ankara'ya tekrar gidebilirsek* yani pandemi biterse sözüm var, yeğenlerimi götüreceğim.
devamını gör...
harry potter teması dışında bir numarası olmayan cafedir. bir harry potter hayranı olarak temasına bayıldım ancak ne tatlılarını ne de içeceklerini beğenemedim.
devamını gör...
mösyo tahanın mutlaka bir yerlerde hayran olduğu kafedir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hogwarts express cafe" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim