hüda par'lı gericiler , diyarbakır devlet tiyatrosu'nda oynanan "karımın kocası" isimli tiyatro oyununun adını değiştirtmiş.

kaynak
devamını gör...
dünyanın birçok ülkesinde aynı isimle sergilenen oyun hüda-par'ın şikayeti üzerine evlilik komedisi olarak değiştirilmiş. yaptıkları açıklamada '' hüda par olarak, toplumsal aile yapımızı bozan ve ahlaki değerlerimizi zedeleyen bu tür etkinliklerin her zaman karşısında duracağımızı bir kez daha vurguluyoruz.”
oyunun adından ve konusundan rahatsız olan hüda par geçmişte gaffar oktan cinayeti ile tanındı. genel başkanı zekeriya yapıcıoğlu her ne kadar hizbullah'ın devamı değiliz desede yönetim kadrolarının tamamına yakını daha önce hizbullah terör örgütünden yargılananlar ve mahkum olanlardan oluşuyor.
bu adamlar şimdi ülke yönetiminde..
devamını gör...
domuz bağı ile iş gören, gaffar okkan gibi nice vatan evladını katleden bir oluşum ne yapacaktı ki?
kasnak yuvarlandı elek oldu, eski oreolar melek oldu.
devamını gör...
huda par degil, huda bar bar. evet.
devamını gör...
karımın kocası mı? bu gavat zihniyete aklı başında herkes karşı çıkar. bunun için hüda- par'cı veya müslüman olmaya gerek yok.

karının kocası, onun jigolosudur, tokmakçısıdır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hüda par'lıların tiyatro oyununun adını değiştirtmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim